Alt tarafı bir hapishane müdürü işte. Eğer Süleyman çakır Impel Down da yatıyor olsaydı buna fena racon keserdi...
Zaten yardımcı kaptan diyorlar çoğu zaman One Piece'te. Ha yardımcı kaptan ha sağ kol aynı şey zaten.Ben de seni etiketlemeyi düşünmüştüm mutlaka biliyorsundur diye
Neden böyle düşünüyorsun? Denizcilerin amacı korsanları yakalayıp huzuru sağlamak değil mi? Yonkolar için poneglifler neyse ve nasıl koruyorlarsa denizciler için de yakaladıkları korsanlar öyle olmalı. O kadar savaş yapıyorsun birsürü adamın ölüyor ve sen yakaladığın korsanları , Yonkoların sağlı sollu bütün komutanlarından dayak yiyecek, tokatlanacak bir adama bırakıyorsun. Bu Kaido'nun poneglyph i korumasını Holdem'e bırakması gibi bir şey. Sadece iki sağlam adamım olsa, birini İmpel Down'ı koruması için görevlendiririm ki denizciler de bunu yapmışlar zaten.Tüm sağ kollar ve sol kollar Queen,Jozu,Smoothie,Roo bu adamı tokatlar.
Koskoca wb'ı yc10 seviyeli squardo yamultuyor. Bunun daha zirvesi yok.Bu adamın eksisi olarak Luffy tarafından aniden yamulması olabilir. Yonko Teach benzer şekilde daha da feci yamuldu. Bir sorun görmüyorum. Her güçlü karakter tank olacak diye bir kural yok.