Magellan'ın Sağ Kol altında olması çokta absürt bir durum değil bence. OP evrenindeki tüm korsanları baz aldığımızda, Sağ Kol seviyesi, ulaşması çok zor bir seviye. Sağ Kol seviye adamların gösterdiği performans ortada. İmpel Down'a bu seviye de kaç adam geliyor olabilir ki?
BB'nin yanına aldığı mahkumlar baya övüldiü mesela, ama kaç tanesi Sağ Kol alabilir?
Yani tüm korsanları ele aldığımız zaman Sağ Kol altı olmak ayıplanacak bir durum değil. Magellan'ın öyle bir meyve ile, İmpel Down gibi bir yerde Sağ Kol seviye de olması da şart değil. Sırf meyvesinden dolayı müdür yapıldı denilse şaşırmam. Görevine inanılmaz uygun bir meyvesi var.
İşin içine haki girdiği zaman meyvesi ne kadar etkili onu da görmek lazım. Hapishane de yaptığı gibi açık alanda Sağ kollara şov yapması kolay değil. İmpel Down içinde bile sağ kollara üstünlük kuramayabilir.
Shiryu baz alınarak Sağ Kol denmesi de pek uygun değil. Shiryu serinin muhtemel son düşmanına katıldı. Otamatik olarak seviye atladı zaten. Magellan'ın seri sonundaki Shiryu ile aynı seviye olması düşük bir ihtimal.
Ben zaten Sağ Kol seviyesi dedim. Haki de eklenirse o seviyeye çok yakışacak bir adam. Eğer mangaka haki karşısında, meyvesini çok ezdirmezse amirale kadar yolu var
Sadece Sağ Kol altında olma ihtimaline de değindim