Ya geçiriyorsa. O zaman da magellan döver,değilmi.Baskın Kostümü zehir geçirmiyordur. Ulan Judge kral adamsın.
Döver.Ya geçiriyorsa. O zaman da magellan döver,değilmi.
Neye göre aşmamıştır magellan kim zehirine güvenen birisi zoro haki ile zehirini deşemezmi deşer birde enma varDaha Zoro Magellan'ı aşmamıştır.
Sanji kek adasında Luffyi tek başına kurtaramadı .Germa yardımı ile zar zor, Sanjinin güç seviyesini gerçekten çok merak ediyorumŞuradaki yorumlarda çok aşırı tutarsızlık var. Hem Sanji'nin acaba rakibi Wano'da King mi Queen mi olacak diyoruz hem de acaba Sanji vs Magellan kim kazanır? Yonkou seviye ya da amiral üstü olacağını bekliyoruz ama karşısına rakip olarak acaba Magellan'a karşı kazanabilir mi diye yorum yapıyoruz. Time Skip öncesinde bütün tayfa aynı anda bir Pacifista'yı bile devirememişti. Bize Sanji'nin geldiği seviyeyi göstermedi diye eziklemek de pek mantıklı değil.
İyi de karşılarında bir imparator var üstelik Totto Land çok geniş bir krallık. Sanji'nin öyle bir yerden kurtulabilmesi neredeyse imkansıza yakın. Ancak kostümü orada kullanırdı ve görünmezlikle yaparsa bir şey yapardı.Sanji kek adasında Luffyi tek başına kurtaramadı .Germa yardımı ile zar zor, Sanjinin güç seviyesini gerçekten çok merak ediyorum
üstelik Totto Land çok geniş bir krallık. Sanji'nin öyle bir yerden kurtulabilmesi neredeyse imkansıza yakın. Ancak kostümü orada kullanırdı ve görünmezlikle yaparsa bir şey yapardı.
Benim demek istedigim Zoro olsa orda kurtulamazmıydı rakipleri cok mu güçlüydü? Germa nasıl durdurdu onu diyorum kek adası ama rakipleri öyle güçlü degildi bence Sanji iki yılda ne eğitimi aldıki gözükmüyorİyi de karşılarında bir imparator var üstelik Totto Land çok geniş bir krallık. Sanji'nin öyle bir yerden kurtulabilmesi neredeyse imkansıza yakın. Ancak kostümü orada kullanırdı ve görünmezlikle yaparsa bir şey yapardı.
Germa'lar zayıf değildi ezmeyin bu kadar. Big Mom'un evlatlarına karşı oldukça iyi dayandılar. Katakuri İchiyi yendi diye adamları zayıf görmeyin. Katakuri'yi Luffy'nin bile alması imkansızdı ama Oda işte sıvaya sıvaya aldırdı. Kuina'nın merdivenden düşüp ölmesiyle Germa veletlerinin antrenman için çatıdan yere atlamasını bir düşün bastıkları yeri içine gömüyorlardı. Süper askerler. Tabi bu güce ve kostüme güvenerek çok bir gelişim göstermemişler. Gerçi yaşları da aynı zaten Sanji'yle, yaşlarını baz alırsak oldukça güçlüler.Benim demek istedigim Zoro olsa orda kurtulamazmıydı rakipleri cok mu güçlüydü? Germa nasıl durdurdu onu diyorum kek adası ama rakipleri öyle güçlü degildi bence Sanji iki yılda ne eğitimi aldıki gözükmüyor