10/10 seri. Gizem seviyorsanız bam bam girin. Tatlış görüntüsünün altında psikopatlık saklıyor.
Seyir zevki yüksek olan bir seri.Ayrıca konusu bakımından da fazlasıyla ilgi uyandırıcı.Eğer mangaka bu seriyi bleach/hunter x hunter tarzında daha uzun soluklu bi seri yapmak istese manganın evreni bunu kaldırır.İzlemeni öneririm. @KenshiroYeni olarak @Mirage izledi, o da nasıl bulduğunu söyleyebilir seriyi. İnş izleyen çok olur da hakkında teoriler çıkar, tartışmalar döner. Hakkında konuşmak istediğim bir seri ama konuşabileceğim kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor
Sende bir beyaz düdük koy ekip olak.Seyir zevki yüksek olan bir seri.Ayrıca konusu bakımından da fazlasıyla ilgi uyandırıcı.Eğer mangaka bu seriyi bleach/hunter x hunter tarzında daha uzun soluklu bi seri yapmak istese manganın evreni bunu kaldırır.İzlemeni öneririm. @Kenshiro
Dediğin gibi kız daha çocuk ve karşısında kendisinin aşmayı hayal bile edemeyeceği tehlikeler var, böyle olunca ağlaması sızlanması çok normal. Çocukların 16-17 yaşında bütün evrenin zirvesine çıktıları bir shonen okumuyoruz sonuçta, elbette ki 12 yaşındaki bir çocuk mental olarak zaman zaman çökecek, zaman zaman yıpranıp ağlayacak. Yaşına göre bence çok iyi dayanıyor yine.Ön yargı beslemeden, mümkün olduğunca karakter tasarımlarına takılmadan izlenmeye çalıştım ama pek sarmadı. Belki sonradan açılır dedim ilk sezonu bitirdim ama sonuç yine değişmedi. Konu olarak potansiyel var ama işleniş çok sıkıcı. Hiçbir işe yaramayan küçük bir kızı koruyan gizemli bir çocuk.
Sürekli "taskateeee" diye ağlayan karakterlerin olduğu animeler gördüğüm için midir bilmem ama şu kızın sürekli başını belaya sokup diğer çocuk tarafından kurtarılması üzerine kurulmuş koca bir sezon izlemek beni sıktı.
Diğer taraftan çukurun tehlikeleri hakkında o kadar konuşulduktan sonra çocukların bu kadar rahat ilerlemesi de ayrı bir sorun.
Sonunda biraz gizem katmaya çalışmışlar ama sezon boyunca o kadar sıkılmışım ki bende hiç merak uyandırmadı bile.
Kısacası ikinci sezonu çıksa da izlemeyeceğim ve kimseye de önermeyeceğim bir anime izlemiş oldum.
Çizimleri falan iyi okuyabilirsin.Bunun mangası nasıl?
@Shakan
Gayet sağlam ama baya yavaş geliyor, ortalama 3 ayda bir falan yeni bölüm var bildiğim kadarıyla. Birde animesi çok iyi uyarlandığı için ben animeyi tercih ediyorum.Bunun mangası nasıl?
@Shakan