2.sezonu film şeklinde olan: Made in Abyss Movie 3 - Fukaki Tamashii no ReimeiSerinin izleme sırası hakkında bilgi verebilir mi biri? İlk sezonu izledim ama devamı olarak Journeys Dawna geçince bir kopukluk var gibi hissediyorum.
O zaman filmleri bırakıp direk 2. sezondan devam edince bir şey kaybetmiyorsun değil mi? Bana yine bir kopukluk var gibi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.2.sezonu film şeklinde olan: Made in Abyss Movie 3 - Fukaki Tamashii no Reimei
3.sezon bölümlere ayrılmış şekilde olan: Made in Abyss: Retsujitsu no Ougonkyou
Senin izlediğin, Journeys Drawn 1.sezonun 1. - 8. bölümlerin derlemesi olarak geçiyor. 2.sezon filmi dışındaki diğer filmler, eski bölümlerin filmleştirilmiş hali. Bunları izlemek bir şey kaybettirmiyor.
Hayır, bir şey kaybetmiyorsun. Belki yanlış hatırlıyorumdur diye gözden geçirdim bölümleri: 1.sezon, Nanachi'yle beraber yolculuğa devam etme konusunda anlaştıklarında bitiyor. 2.sezonun başlangıcı ise, Nanachi ile derinlere inmeye başlıyorlar ama yolculuğa hazırlık aşaması gösterilmiyor sadece. Sebat çiçekleri Nanachi'nin evine de çok yakın, ondan önce bir olayla karşılaşmaları mümkün değil.O zaman filmleri bırakıp direk 2. sezondan devam edince bir şey kaybetmiyorsun değil mi? Bana yine bir kopukluk var gibi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Tamamdır teşekkürler.Hayır, bir şey kaybetmiyorsun. Belki yanlış hatırlıyorumdur diye gözden geçirdim bölümleri: 1.sezon, Nanachi'yle beraber yolculuğa devam etme konusunda anlaştıklarında bitiyor. 2.sezonun başlangıcı ise, Nanachi ile derinlere inmeye başlıyorlar ama yolculuğa hazırlık aşaması gösterilmiyor sadece. Sebat çiçekleri Nanachi'nin evine de çok yakın, ondan önce bir olayla karşılaşmaları mümkün değil.
Diğer seriler için dediğinde haklılık payın var ama bu serinin bölüm süresi 22 dakika bana yetersiz geliyor mesela. Bölümde anlatılmak istenen şeyler o kadar fazla ki, sanki ortasında bitmiş/eksik şeyler varmış gibi hissettiriyor.bir saat anime mi izlenir yahu izlerken bir yerlerime ağrılar girer, 1 saat yapcaz diye gereksiz sahneler de eklerler oysa izlemeyi düşünüyordum, lolilere rağmen.
Ya yine rahatsız ediyorum ama emin olmak için soruyorum. İlk sezon Nanachinin katmanı olan 4. katmanda bitiyordu. İkinci sezon 6. katmana iniyorlar beraber, 5. katman nerede? Nereden bakarsan bak öncesinde beraber ilerlemisler gibi muhabbet var :/Diğer seriler için dediğinde haklılık payın var ama bu serinin bölüm süresi 22 dakika bana yetersiz geliyor mesela. Bölümde anlatılmak istenen şeyler o kadar fazla ki, sanki ortasında bitmiş/eksik şeyler varmış gibi hissettiriyor.
Bir şans verilmeyi hak ediyor seri.
Konuyu tam bilmiyorum da ilk sezondan sonra, Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul izlenmesi lazım devam filmi onu izlemediysen hikayede eksiklik hissetmen normalYa yine rahatsız ediyorum ama emin olmak için soruyorum. İlk sezon Nanachinin katmanı olan 4. katmanda bitiyordu. İkinci sezon 6. katmana iniyorlar beraber, 5. katman nerede? Nereden bakarsan bak öncesinde beraber ilerlemisler gibi muhabbet var :/