Şunu baştan desene yaw:ddLuffy Roger olmasa da korsan olurdu ama Shanks olmadan sanmıyorum :/ ben Shanks'ın gazete okumasıyla bile gaza geliyorum
Roger'ın her mimiği mhhh pardon o başka konuydu.......
Şunu baştan desene yaw:ddLuffy Roger olmasa da korsan olurdu ama Shanks olmadan sanmıyorum :/ ben Shanks'ın gazete okumasıyla bile gaza geliyorum
Amirallerede dememiz gerekir o zaman.Wb-bm-kaido-BB ye çapa mı diyoruz bundan sonra
Kanazuchi orijinali. Demir çekiç demek. Japoncada mecazen yüzme bilmeyenlere denir.Wb-bm-kaido-BB ye çapa mı diyoruz bundan sonra
Yüzemeyen korsan mı olur demiş shanks.Amiral ne alaka ?Amirallerede dememiz gerekir o zaman.
Meh çapa daha havalıKanazuchi orijinali. Demir çekiç demek. Japoncada mecazen yüzme bilmeyenlere denir.
金槌 - Wiktionary
en.wiktionary.org
Çekiç de batıyorMeh çapa daha havalı
Ha bende meyve var diye öyle dedim sandım. Unutmuşum onu. Pardon.Yüzemeyen korsan mı olur demiş shanks.Amiral ne alaka ?
Denizcilikle ilgili aynı zamanda çapa anlamına geliyor mudur acaba? Luffy'nin tişörtünde çapa resminin olmasını ona yormuştum ben.Kanazuchi orijinali. Demir çekiç demek. Japoncada mecazen yüzme bilmeyenlere denir.
金槌 - Wiktionary
en.wiktionary.org