Gölge olursa hiç tatmin edici olmaz ve yazık eder Oda o konuda.Hayalet ve zombi değişimi kesin gibi zaten. Ama luffy yine gölge alacaktır, bende ne zamandır yazıyorum kaidou'ya karşı kuyruk acısı olan moria bu arc kesin çıkmalı bir yerden. moria çıkmazsa kaidou ile dövüşülmeyecektir net.
supernova takım çalışması güzel fikir ama gene bizim tayfayı arka plana atacak demek olur o yüzden mantıklı bulsamda kişisel olarak istemiyorum.
amiral ihtimalini ODA sildi zaten. kizaru gideyim mi dedi akainu yok kal dedi. Ama weevil en büyük aday şu anda. Daha iyi bir seçenek düşünemiyorum.
Law sırf arc sonu fedakarlığı için gelmiş ise gerçekten iyi olur. Ama law ölür mü? Sanmam.
Bu arc zoroya ithaf edilmiş orası kesin zaten. Hele işin içine zamanda sıkışma tarzı şeyler girdiği için istediği şeyi uygulayabilir durumuda var. Belki zoroda hayalettir ondan bir türlü ölemiyordur.
Law diye düşündüm. Law olmasa belki İnu ve Neko fedaraklik yapabilir. İkisi de yaşlı. Roger döneminden kalma adamlar. Wano'ya çok bağlılar vs. Uygun geliyorlar bana.
Amiral konusunda hala ters köşe olabilir. Saka, Kizaru'nun tek başına gitmesini istemedi. Lakin bu hiç gitmeyecekleri anlamına gelmez. Toplu olarak gidebilirler. 3 amiral falan...