Küçülünce ağırlığın artmasında bahsettiğim, yoğunluğun artması. m/v de v azalıyor, yani ağırlık artmıyor doğru. Ancak bahsedilmek istenen 1 kg demir, 1kg pamuk muhabbeti. düzenleyeyim mesajı.Küçülünce ağırlığın artması, normal bir insanın 2 m² olması gibi cümleler doğru olmasa da otomatik vites teorisini sevdim. Uyanış formunda tüm vitesler arasında geçiş yapması ve aynı zamanda çevreyi etkilemesi fikri güzel. Vücudu küçülterek haki yoğunluğu sağlama fikri de teoride güzel ama zaten ufak olan Luffy'i daha da küçük görmek istemiyorum artık. Rakipler gittikçe büyürken, bizimkinin onların yanında çocuk gibi kalması pek hoşuma gitmiyor. Yeni tekniklerle bu farkı kapatıyordu ama artık boyutunu küçülten bir teknik pek hoş görünmez.
Normal bir insanın 2 metre kare olmasıda hesap düz olsun diye söyledim. bakmaya üşendim ama Luffy 1.75-1.80 75 kg gibi bir şeydir. Formülde yerine koyunca 1.9 çıkıyor düz hesap 2 işte.
Zaten bende Luffy küçülünce rakipleri gülüp dalga geçecek demiştim , Güzel görüntü oluşturmaz ama ne yapalım