Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Şu Anki Seviyesi Nedir?

Alex Louis Armstrong

Dragon Ball ne alaka bu seri benim yıllar önce bitirdiğim bir seri
Law güçsüz Vergo dan tek yiyor Smoker la bir daha dövüşse Law ı ezer geçer Smoker orada dalgındı bir kere Smoker aynı hatayı bir daha yapmaz ezer geçer Smoker.
Ya dediğinde mantık yok , Smoker birdaha düşmez o numaraya diyorsunda , Law düşermi o numaraya virgo karşısında ???

X.drake var, antik zoanları katarsak leoparın pek bir önemi kalmıyor.
Lucci, Law'ı room'da yenecek ? Lucci'yle yavru kedi gibi oynar Law.
lucci eger busoshoku uyandırdıysa erkan lawı yener bence.eski haliyle yenemez ama lawda kolay bir galibiyet beklemesin.smokera gelince zaten dokunamıyor ama eger dokunabilirse,smokerı gecmiştede yenerdi şimdide yener.rob lucci busoshoku uyandırsın opnin terminatörü olur :) üstelik antik zoan dinazor meyvesi leopara göre daha iyiyse bile.x-drakein beden gücünün yanında luccininki her türlü agır basar.koramirallerin hiçbirinden asagıda degildir lucci.yenilecegini ne aokiji ne hükümet nede kimse bekliyordu.luffynin attıgı gattling gundaki güc serideki en tepe karakterler haric alayını komaya sokardı öyle böyle saldırı degildi o :D

lucci eger busoshoku uyandırdıysa erkan lawı yener bence.eski haliyle yenemez ama lawda kolay bir galibiyet beklemesin.smokera gelince zaten dokunamıyor ama eger dokunabilirse,smokerı gecmiştede yenerdi şimdide yener.rob lucci busoshoku uyandırsın opnin terminatörü olur :) üstelik antik zoan dinazor meyvesi leopara göre daha iyiyse bile.x-drakein beden gücünün yanında luccininki her türlü agır basar.koramirallerin hiçbirinden asagıda degildir lucci.yenilecegini ne aokiji ne hükümet nede kimse bekliyordu.luffynin attıgı gattling gundaki güc serideki en tepe karakterler haric alayını komaya sokardı öyle böyle saldırı degildi o :D
Haki uyandırmak öyle kolay bir şey değil bence, dediğin gibi haki kullanıyorsa yenme şansı olabilir,
ama zannetmiyorum kullandığını, hele Luffy seviyesinde haki kullanacağını hiç zannetmiyorum.
Varsayım üzerinden değil, gördüğümüz üzerinden yorum yapmak daha sağlıklı, bu şartlar dahilinde Law 2-3 hamlede bile perişan edebilir bildiğimiz Lucci'yi.

Alex Louis Armstrong

Kizaru aokiji gibi bi amiralle fix : 10 dakka kapışır akainuyu saymıyorum çünkü adamın meyvesi fazlasıyla tehlikeli , o yüzden bi amiral'in yarısı kadardır ilerde bir amiral ondan daha sonrasında ise söylemeye gerek yok .

haki bence hala tam bir gizem çünkü savunma hakisinin aokijinin buzuna veya akainunun magmasına ne gibi bi koruma saglıycak bilmiyorum adam okadar sıcakki yaklaştımı etrafındaki demirler eriyor eger savunma hakisi donmaya veya lastik çocugun erimesine engel olabilicek bi güç veriyorsa luffy amirallerle rahat kapışır oyalar ama yenemez yonkouları tanımıyoruz ama net yenemez açıkara yenemez . schilerden mihawkı yenebilicegini düşünmüyorum çünkü çok üst düzey bi adam ama mihawkla olan kapışması amirallerden daha kolay olucaktır. dofu ilerleyen arc de yenicek :) koramirallerden garp hariç kalanlarla top gibi oynar . supernovalardan (karasakal hariç) hepsini paket eder.

Haki uyandırmak öyle kolay bir şey değil bence, dediğin gibi haki kullanıyorsa yenme şansı olabilir,
ama zannetmiyorum kullandığını, hele Luffy seviyesinde haki kullanacağını hiç zannetmiyorum.
Varsayım üzerinden değil, gördüğümüz üzerinden yorum yapmak daha sağlıklı, bu şartlar dahilinde Law 2-3 hamlede bile perişan edebilir bildiğimiz Lucci'yi.
varsayım belki ama 2 yıllık calısmayla zoro ve sanji actıysa,luccide su an acmıstır,uyandırmıstır hakisini.cünkü sanjinin ögrendim diye övünülen teknigi geppouyu, ayak kaslarıyla kullanma seviyesi adam için 2 yıl önce mümkündü,fiziksel gücü luffydende,zorodanda 2 yıl önce fazlaydı.egerki gercekten adam egitiyorsa,ki kapaklarda öyle gösterdi e.oda,haki acmaması imkan dahilinde degil.bizimkiler hala rokushiki tekniklerinden bir kacını asimile etmeye calısyorlar adam dünyada bu konudaki en iyi,cok abartmamak lazım ama kücümsememekte lazım :)

Uçan_Terlik

Bence her çalışan haki uyandıramaz rayleigh de söyledi herkes uyandıramayabilir ve çok az haki kullanıcısı gördük direk olarak.Kolay değil her çalışanın haki uyandırması ne adamlarda olmayan şeyin luccide olması zor.

Lethargica

One Piece'de Shichibukai, koramiral,supernova gibi seviyelere inanmıyorum açıkcası.Luffy daha hakinin 'h'sini bilmez iken Croco-Moria-Enel-Lucci gibi adamları indirdi ama hala bi shichibukai olan Dof'la nasıl başa çıkacak diye düşünüyoruz.Bi sonraki arc Luffy gidip Bigmom indirse yonkou seviyesinde olur ama şuan için ''heran yonkou indirebilecek shichibukai seviyesinde'' diyebiliriz.:d

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık