Şu an ki hali bence garanti Yonko seviyesindedir.
Süre limiti de olsa yener Garp'ı, Nika'nın tek eksiği şaklaban olması yoksa herkesi 2 dakikada yenecek gücü var.Süre limiti olmayan nika vs prime garp(chinjiayo antrenman yapan hali) ne olur kim yener @RedTeroR
Yok yav herkesi nereye 2 dakkada yeniyor. Fanatikliği azaltalımSüre limiti de olsa yener Garp'ı, Nika'nın tek eksiği şaklaban olması yoksa herkesi 2 dakikada yenecek gücü var.
Eşitleme meşitleme yok. Sen her zamanki gibi kendi fanı olduğun karakterler için köre yatmışsın. Ben de sana bir hatırlatayım dedim.Hayatın eşitlemekle geçti be xD
Enma da Nika'ya eşit değil mi
O arc'taki en rezili ve en komiği buydu. Hemen yorulur, çok uzun süre o modu tutamaz diye kadının peşine düştü mal.Sanji'nin rakibi de dövüşü bırakıp kız peşinde koşarken kombo yedi.
Şöyle bir şey var keke görmediysenKaido, Joyboy'u bekliyordu yenilmek için karşısında saçma sapan bir tip görünce şuna bir şans vereyim joyboy bu galiba dedi attı kafayı.
Kaido'nun uyanış açmamış olması ise Nika kadar saçma olmasa da baya saçma bir şey onepiece için konuşursak.
WB'nin ünvanı çukurda.Şöyle bir şey var keke görmediysen
2 dakikada yener reis eleman elder ile amirali pizza yaptı birbirlerine karıştırıp, hafif bitirme amaçlı dövüşse 2 dakika bile sürmez ama şaklaban işte.Yok yav herkesi nereye 2 dakkada yeniyor. Fanatikliği azaltalım
Yani geçen Garp, Kuzan'ı adanın dibine batırarak okyanusa düşürecek olayını görmüştüm böyle twitter linkinden, onla kıyaslarsak baya mantıklı xDŞöyle bir şey var keke görmediysen
Ölü adamın ünvanı gitse ne olur, dirisinden alamadıktan sonra.WB'nin ünvanı çukurda.
Attığın sahne WB yaşarken olan bir sahne değil mi? King Kaido'ya en güçlü kalmaya devam et diyor.Ölü adamın ünvanı gitse ne olur, dirisinden alamadıktan sonra.