Orasıda doğru. Yakışmadı.Yonko adını duyunca altına kaçıran adamla, yonko mekanı basan adamı örneklemek hiç yakışmış mı?
Orasıda doğru. Yakışmadı.Yonko adını duyunca altına kaçıran adamla, yonko mekanı basan adamı örneklemek hiç yakışmış mı?
Bilemiyorum ama bariz bir güç katacağı kesin.Luffy'nin meyve uyanışından ne bekliyorsun ne olabilir mesela ?
Şu ana kadar gördüğümüz uyanış açan meyvelerin hepsi üretici paramecia türüydü. Doff tel, Kata ise mochi üretiyordu Luffy'nin ise ürettiği tek şey yemek yedikten sonra tuvalette oluyor Benim şahsi görüşüm Luffy uyanış açamaz açsa ne olacak ki zaten zemini lastik yaptı diyelim düşmanla sekip dururlar en fazla anlamlı gelmiyor bana pek üretici olmayan meyvelerin uyanış açması. Logialar zaten doğuştan uyanış açık, Zoan-uyanış bu kelimeleri yan yana kullanmak bile garip zaten Bu uyanış muhabbetini Oda Paramecialar için çıkardı bence ama o bile tümünde geçerli değil Mesela Hawkins, Urouge, Luffy, Law, Bege, BM, Daifuku, Pudding tarzı meyvelerden beklemiyorum ben bu uyanışı lakin Mr3, Perospero, Trebol tarzı meyveler için önemli bir güç olurBilemiyorum ama bariz bir güç katacağı kesin.
İroni yapıyorsun herhalde, Burgess'in bir tık üstü Sanji'dirŞu anki hali burgess ın bi tık üstü.
Sanmıyorum her meyveye ek güç veriyor öyle ya da böyle, Luffy lastiğin formunu değiştirebilir belki.Şu ana kadar gördüğümüz uyanış açan meyvelerin hepsi üretici paramecia türüydü. Doff tel, Kata ise mochi üretiyordu Luffy'nin ise ürettiği tek şey yemek yedikten sonra tuvalette oluyor Benim şahsi görüşüm Luffy uyanış açamaz açsa ne olacak ki zaten zemini lastik yaptı diyelim düşmanla sekip dururlar en fazla anlamlı gelmiyor bana pek üretici olmayan meyvelerin uyanış açması. Logialar zaten doğuştan uyanış açık, Zoan-uyanış bu kelimeleri yan yana kullanmak bile garip zaten Bu uyanış muhabbetini Oda Paramecialar için çıkardı bence ama o bile tümünde geçerli değil Mesela Hawkins, Urouge, Luffy, Law, Bege, BM, Daifuku, Pudding tarzı meyvelerden beklemiyorum ben bu uyanışı lakin Mr3, Perospero, Trebol tarzı meyveler için önemli bir güç olur
Edit : Magellan neredeyse yenilmez olabilir uyanışla mesela o da üretici.