Neyin ne olduğu belli değilken neyin yancılığından bahsediyorsun ? Hatırlarsan ark başında luffy Bm alır diyenler vardı.Evet aldı ama neyi ?Marco yancı olacak hala Marco ayarı diyorsunuz güldürüyorsunuz beni. :/
Kaido arcında olacaklardan bahsediyorum.Marco yancı olarak destek verecek hatta muhtemel sağ kolu tutar Luffy kaido için diğer novalarla dalarken.Marco'nun yonkoya kafa atacağını kimse beklemiyordur sanırım daha önceden ağzı yandı zaten bulaşmaz daha.Misyonu komutanları dizginlemek olacak onun dışında birkaç kez kaido öldürecekken araya girer bizimkileri ölümden kurtarır o kadar.Marco'dan çok meyvesini istiyor mangaka o arcta ölen olmaması için.Neyin ne olduğu belli değilken neyin yancılığından bahsediyorsun ? Hatırlarsan ark başında luffy Bm alır diyenler vardı.Evet aldı ama neyi ?
ben de wano arkında ne olacağı belli değilken ne bu kesinlik diyorum.Marconun hayatta olup olmadığı bile belli değil.Keza Kaido ile neden wanoda savaş olsun ki.Kaido wanoda Oden çorbasını içmiş adasına geri dönmüş.Wanoda muhtemelen wano kurtarması olacak.Kaido arcında olacaklardan bahsediyorum.Marco yancı olarak destek verecek hatta muhtemel sağ kolu tutar Luffy kaido için diğer novalarla dalarken.Marco'nun yonkoya kafa atacağını kimse beklemiyordur sanırım daha önceden ağzı yandı zaten bulaşmaz daha.Misyonu komutanları dizginlemek olacak onun dışında birkaç kez kaido öldürecekken araya girer bizimkileri ölümden kurtarır o kadar.Marco'dan çok meyvesini istiyor mangaka o arcta ölen olmaması için.
Şunu ben de düşünmekteyim. Weevil'den sonra da seviyesi daha net belli olacaktır benceŞöyle bir düşüncemde var Luffyin bir sonraki rakibi Weevel olabilir.
Kata en zayıfı olduğu için dövüşür yine sağ kollarla.Ancak Luffy o dövüş kadar sıkıntı yaşamaz artık gelecek görme eklendiği için.Net net oğlu net en güçlüsünden sağ kol. Aslında Luffy'nin seviyesi belirsiz. Gelişime çok açık. Bundan sonrasında sanmıyorum sağ kol ile dövüşeceğini.
Neye göre Kata en zayıf?Kata en zayıfı olduğu için dövüşür yine sağ kollarla.Ancak Luffy o dövüş kadar sıkıntı yaşamaz artık gelecek görme eklendiği için.
Bunları açıklamıştık kaç kez söyleyeceğiz artık bilemiyorum önceki yorumlarda bulursun nedenlerini.Neye göre Kata en zayıf?