Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Şu Anki Seviyesi Nedir?

+1

Katilmamak elde degil. Konu Luffy olunca hep bir ezikleme var ortalikta cogu kiside. Tamam bir amiral degil biz de biliyoruz ama Luffy cok ezikleniyor nedense.
Ayrica iki Sanji toplasan bir Zoro etmez. Ashura'yla tek atar hatta Zoro :D
Konu dışı olabilir ama bu mesaj beni bitirdi resmen.Oyuncak kukla halini yenemeyen,iki yıl aradan sonra dövüştüğü zaman gene yenemeyen Zoro Sanji'ye tek atacak öyle mi?

Hiç yakışmadı fandaş:gamyon:

Konu dışı olabilir ama bu mesaj beni bitirdi resmen.Oyuncak kukla halini yenemeyen,iki yıl aradan sonra dövüştüğü zaman gene yenemeyen Zoro Sanji'ye tek atacak öyle mi?

Hiç yakışmadı fandaş:gamyon:
Ben tum tayfanin faniyim :D benim gorusum bu. Sakasina olan dovuste Zoro kendi tayfasindan birini gercekten kesecek hali yok ya :D eger gercek bir vs de Zoro'nun Sanji'yi yenemeyecegini dusunuyorsan tek kelime daha diyemem sana :/

@Akainu
İsin sakasi o tabi. Ben sadece Zoro daha guclu diye dusunuyorum. Ki o Zoro cogu kisi tarafindan Luffy'ye yakin gosteriliyor. Bosuna Luffy reyizin sag kolu degil :D

Alpamis

Ben tum tayfanin faniyim :D benim gorusum bu. Sakasina olan dovuste Zoro kendi tayfasindan birini gercekten kesecek hali yok ya :D eger gercek bir vs de Zoro'nun Sanji'yi yenemeyecegini dusunuyorsan tek kelime daha diyemem sana :/

@Akainu
İsin sakasi o tabi. Ben sadece Zoro daha guclu diye dusunuyorum. Ki o Zoro cogu kisi tarafindan Luffy'ye yakin gosteriliyor. Bosuna Luffy reyizin sag kolu degil :D
Luffy'e tayfada en yakındır. Ama Zoro Sanji arasında çok fazla fark yoktur. Vs leri bence Aokiji vs Akainu gibi olur.

Akainu

Bence Luffy ayarında yoktur. Luffy ayarında şu an Law var. Zoro ise her zaman 1-1.5 tık altındadır.

luffy bu arc dan sonra amirele ayar verecek güçte olacaktır.yani amiral üstüne ulaşmasına sadece bir adım kalmıştır.dof için o sadece denizin 7 savaş lordundan biri diyip geçmemek lazım,çünkü Aokiji'ye göre doffy denizciler için en büyük tehlikedir.

@Alpamis

Ayni seyleri diyoruz ikimiz de. Luffy>Zoro>Sanji ve de aralarinda cok buyuk fark yoktur diyorum Sen de bunu diyorsun işte :) Luffy-Zoro, Zoro-Sanji arasinda birer tik fark olsa d Luffy ve Sanji arasinda daglar kadar fark var tabi benim icin.

@Akainu

Tabi ki Luffy'yi ne yakalayabilir ne de gecebilir. Yoksa KK o olurdu :D Sonucta Luffy seri sonunda en guclusu olacak.

Kisacasi ayni seyleri diyoruz biz. O dedigim Zoro Sanji'ye tek atar falan isin sakasiydi sadece :)

Zoro-Sanji Arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum sonuçta tamamen farklı stillerde ustalaşmış durumdalar. Ikiside tayfanın önemli karakterlerinden sonuçta.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık