Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti

• Kullanılan toplam oy
    529
Yarı Zoan+Kokalı Kaidoyu daha görmedik.Bu halde basitçe tek atan adam rage mode da lütfüye ne yapar siz düşünün:sapkali:

O zaman babalar gibi yenmiş olmuyor ki, tek yemese iyiydi. Ayyaş bunu kandırmış sanırım, sen kralsın diye 1,5 senede bırakmış.
Luffy seviyesindeki birinin yonko Kaido ile son raunda kalıp bitirmesi benim açımdan çok muazzam bir şey ya, o yüzden beni tatmin eder.

Olaya niye Reyli açısından bakıyorsun. Belki de Reyli'nin öğretebileceği şeyler 1.5 yıllıktı ve adamda fazlası yoktu. Öğrenci parlak olunca öğretmenin bilgisi yetersiz gelmiş olabilir. :D ;)

Luffy seviyesindeki birinin yonko Kaido ile son raunda kalıp bitirmesi benim açımdan çok muazzam bir şey ya, o yüzden beni tatmin eder.

Olaya niye Reyli açısından bakıyorsun. Belki de Reyli'nin öğretebileceği şeyler 1.5 yıllıktı ve adamda fazlası yoktu. Öğrenci parlak olunca öğretmenin bilgisi yetersiz gelmiş olabilir. :D ;)
Ayyaş hiç mi demedi gel bir Vs atalım diye, gücünün o kadar az olduğunu sanmıyorum ama sen oldun deyip yollamış bunu. Öğretmek başka güçlendirmek başka yahu, misal tenisin temellerini öğretip hadi git wimbledon'da oyna denmez. Yavaştan hazırlamak lazım. Amiral yonkou fark etmez diye boşa atıp tuttu bu çocuk, hep ayyaş yüzünden.

Bu arada Kaido'nun 7 defa yenilmesi çok bir şey ifade etmez, Naruto okuduysan orada da 3.raigake 10 gün sonunda yenilmiş. Kaç bin düşmanla gece gündüz savaşmış. Kaido aynı şekil bu gün tek başına bir yere saldırsa mutlaka yıpranır yenilir.

Dof ile yeterince gözlerimiz kör oldu bir de kos koca yonkou Kaidou yu kaldıramam. :D
Kaido'yu Nasıl indireceğini Oda bile bilmiyor, yumruklarla inerse kimse tatmin olmaz dedi. Saçma bir zayıflığı varsa da bu dünya da tek Lufy bulur. Tüm ada yine destek olur. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık