Tek başına indirmez illaki. Ama kapanışı Luffy yapar umarım.İmkansız bir şey, Kaido yenen Lufy daha güç olarak gelişim göstermez. Seri sonu güç dengesini şimdi kurmaz.
Tek başına indirmez illaki. Ama kapanışı Luffy yapar umarım.İmkansız bir şey, Kaido yenen Lufy daha güç olarak gelişim göstermez. Seri sonu güç dengesini şimdi kurmaz.
O zaman babalar gibi yenmiş olmuyor ki, tek yemese iyiydi. Ayyaş bunu kandırmış sanırım, sen kralsın diye 1,5 senede bırakmış.Tek başına indirmez illaki. Ama kapanışı Luffy yapar umarım.
Dof ile yeterince gözlerimiz kör oldu bir de kos koca yonkou Kaidou yu kaldıramam.O zaman babalar gibi yenmiş olmuyor ki, tek yemese iyiydi. Ayyaş bunu kandırmış sanırım, sen kralsın diye 1,5 senede bırakmış.
Luffy seviyesindeki birinin yonko Kaido ile son raunda kalıp bitirmesi benim açımdan çok muazzam bir şey ya, o yüzden beni tatmin eder.O zaman babalar gibi yenmiş olmuyor ki, tek yemese iyiydi. Ayyaş bunu kandırmış sanırım, sen kralsın diye 1,5 senede bırakmış.
Seriyi baştan oku bence :SVeya bunu söylemekten biktim ama kuvvetli bir Luffy fanıdır
Ayyaş hiç mi demedi gel bir Vs atalım diye, gücünün o kadar az olduğunu sanmıyorum ama sen oldun deyip yollamış bunu. Öğretmek başka güçlendirmek başka yahu, misal tenisin temellerini öğretip hadi git wimbledon'da oyna denmez. Yavaştan hazırlamak lazım. Amiral yonkou fark etmez diye boşa atıp tuttu bu çocuk, hep ayyaş yüzünden.Luffy seviyesindeki birinin yonko Kaido ile son raunda kalıp bitirmesi benim açımdan çok muazzam bir şey ya, o yüzden beni tatmin eder.
Olaya niye Reyli açısından bakıyorsun. Belki de Reyli'nin öğretebileceği şeyler 1.5 yıllıktı ve adamda fazlası yoktu. Öğrenci parlak olunca öğretmenin bilgisi yetersiz gelmiş olabilir.
Kaido'yu Nasıl indireceğini Oda bile bilmiyor, yumruklarla inerse kimse tatmin olmaz dedi. Saçma bir zayıflığı varsa da bu dünya da tek Lufy bulur. Tüm ada yine destek olur.Dof ile yeterince gözlerimiz kör oldu bir de kos koca yonkou Kaidou yu kaldıramam.
Luffy, Kaido'yu teke tekte alacak diyen adam zaten pakistan vatandaşı, siz niye kıvranıyorsunuz.