Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy'nin En Zorlama Zaferi

Luffy'nin En Zorlama Galibiyeti

• Kullanılan toplam oy
    529
Bu bir manga ve bu dünyanın kurallarını mangakanın hayal gücü belirliyor. Luffy de bu dunyada yenmesi zor ve kendini surekli gelistiren bir yapıda. Dovustugu rakipler (soruda geçenler) dovusun basinda cok guc farkiyla baslamis ve sonunda knock out olmuslardir. Bu durumun zorlama oldugunu dusunenler 20 yildir devam eden serinin kahramanini hala taniyamamistir. Boyle dusuneceginize hikayenin tadini cikarsaniz daha cok seversiniz hikayeyi. Mantik hatasi aramaniza gerek yok:respect:
Biz fairi tailik diyorsun yani. Op okuyup kıraker dövüşünden tiksinmeyen yoktur. Bazı vsler 2 yılın ardından topuzu kacırdı.

Genel manada cok asiri zorlama buldugum bir zaferi yok luffy nin, hatta cracker dovusunde nami yle ortaklasa hareket etmis olmasi hosuma bile gitmisti. Bazen bazi rakiplerinizi saf kas gucunuzle alt edemeyebilirsiniz, yardima ya da zekaya ihtiyaciniz olabilir.

Ne var yani?

Beni 2y sonrasi dovuslerde asil rahatsiz eden mevzu cok fazla ucmali kacmali, patlamali, isinli, aduketli dovusun olmasi; aksiyon sahnelerinde 2y oncesi ne bilim bi arlong arc ta ki kadar tasarlanmis dovus kareografileri gormuyor olusumuz. Tabii ki avatar tla olmasini beklemiyoruz ama eiichiro oda luffy ye -ve dolayisiyla ana kurguya- hakileri ve guc seviyesi asiri yuksek meyveleri eklediginden beri dovuslerin tadi kacti. Daha fazla ham guc, hakiler, lazer isinlari vesaire vesaireler izliyoruz ama eskisi gibi zekice tasarlanmis lastik hamlelerini izleyemiyoruz. Guc seviyesi cok daha asagidayken bu anime ve dovusler cok daha keyif veriyordu. Belki de oda en basta kurguladigi sekilde 5 senede bitirmeliydi one piece i. Bilmiyorum. Minimalist ve elit baslayan cizgisini giderek maksimalist ve kistch bir yapiya dogru kaydiriyor Oda ve benim gozlerim kanamaya basladi.

Ek: one piece e dair en buyuk hayal kirikliklarimdan biri de hana hana no mi gibi muazzam bir yetenege sahip olan robin e senaryoda potansiyelini gerceklestirebilmesi icin firsat taninmamis olmasi. Aktif sekilde, kana kan dise dis dovusebilen ve on planda olan yegane guzel kadin boa hancock olmamaliydi ya. (Nami yi de saymiyorum, iklim aygiti cikti mertlik bozuldu).

Bir de Bellemere var tabi, en sevdigim resmen. Boyle esasli ve minimalist karakterleri gormeyi gercekten ozledim.

Crocodile'da bildigin öldu. Dirildi.

Katakuri'de yerde yatan adama karsi kalkana kadar beklemesi. Kendini yaralamasi falan. Luffy yensin diye ozel bi ugras sergiledi.

Crocodile'da bildigin öldu. Dirildi.

Katakuri'de yerde yatan adama karsi kalkana kadar beklemesi. Kendini yaralamasi falan. Luffy yensin diye ozel bi ugras sergiledi.
Serideki en boşa gurur kasan lüzumsuz karakterdir Katakuri.
Böyle dövüşüme karışma deyip kendini bıçaklayan bu keko, öncesinde diğer uzun boyunlu kardeşleri ateşli okla Luffy ve tayfasına saldırırken sesini çıkarmıyordu .
Tamamen sempati besleme olayına gitti .

En zorlama saçma vs si Mingoyla olandır ya adamı yenecek gücü var adamın ama yok Law yardımı yok o yardımı yok hakim tükendi saçma salak işler çıkardılar çıksa en başından karşısına pata küte alsa 100 bölüm boşu boşuna durmasak orda deli oluuorum aklıma geldikçe

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık