Kutsal ejderler öldürmüş olabilir dragonun nefreti ordan geliyordur belki.Bu Oda denen adam Luffynin annesini ben çizdim seride gördünüz felan demişti bir ara ne kadar doğru bilemem ama .s
Kutsal ejderler öldürmüş olabilir dragonun nefreti ordan geliyordur belki.Bu Oda denen adam Luffynin annesini ben çizdim seride gördünüz felan demişti bir ara ne kadar doğru bilemem ama .s
Seride eksik olan ne bizim ana karakterin kutsal olmaması, inş annesi de kutsal çıkacaktır.Klasik Oda işte, kim bilir nereye çizdi ya da neyi kastediyor bilemiyorsun ki adam gizemci.
O da bir ihtimal ama genelde anneler hep ölü yav. Bu da ölmüş olabilirSeride eksik olan ne bizim ana karakterin kutsal olmaması, inş annesi de kutsal çıkacaktır.
Abi zaten denizcilerden biri olması gerekir luffynin annesinin korsan olacak olsa zaten dragon la beraber takilirdi. Eğer oda seride gorundu demese aklımda daha ust kademe denizcilerden biri olabilirdiHarbi Hina bu yüzden Garp diyordur belki.
Zaten bu klasik bir şey maksat ana karakter de olsun.O da bir ihtimal ama genelde anneler hep ölü yav. Bu da ölmüş olabilir
Devrimci olması buna bağlanabilir tabi ki.Kutsal ejderler öldürmüş olabilir dragonun nefreti ordan geliyordur belki.
Aynen iş ana karakter olunca bu da şaşırılacak bir şey olmaz zatenZaten bu klasik bir şey maksat ana karakter de olsun.
Yoktur carpecim. Ace ve Sabo üzerine gül koklanmaz.Peki Luffynin biyolojik bi kardeşi var mıdır çi?
Allah taş yapardıAna'ya el kalkar mı yav. Annesini mi dövdü bu çocuk