Vincent
Ağızında puro var diyorlar tanıdık çıkmasa bari.Permalı mı yoksa ''Eli maşalı'' mı?
Ağızında puro var diyorlar tanıdık çıkmasa bari.Permalı mı yoksa ''Eli maşalı'' mı?
İşin içine elti ile baldız da girerse bu iş Esra Erol'da biter.Kardeşlerim seri başından beri gözümüze sokulan bir durum var.Bu durum luffynin Rogera ne kadar çok benzediğidir.Yani demem o ki oğlan dayıya çeker.Luffynin annesi, Rogerin kız kardeşi .Roger Dragonun kayincosu.Benim asil merak ettiğim babannesi.
luffynin halasıyla reyleghi birşeyler yaşamışsaİşin içine elti ile baldız da girerse bu iş Esra Erol'da biter.
Han"COCK" mu yazdın oraya senanneannesi bigmom annesi ivankov luffy ondan ebeveynlerini bilmiyor nasıl bir travma yaptıysa çocukta unutmuş
bide cidden hancock yada crocodile olma ihtimali var
Beyaz Sakal da tuzlukmuşLuffy'nin annesi (ya da Babaannesi] Roger'in akrabası muhtemelen.Ben Roger'in kız kardeşi diye düşünüyorum...
İvanın yanındaki Makaseller olabilirAslında Oda ipucu vermiş önceden görmüşüz.Kim olabilir Dragon ile yaş olarak uyuşan onu düşünmek lazım.Kimse yoksa eğer önceden de gördüğümüz için ister istemez aklıma İvankov geliyor.
Aynen öyleİvankov'un olduğu bir seride kimse erkek değildir.
Sen kahinmisinDayısı roger mantıklı geldi nedense =D
Bu espiriyi yapan 100. Kişi olarak çift kişilik skypiea turu kazandın =DSen kahinmisin
Gözü yuvarlak büyük hali.Luffy'nin annesi şuna benzer bir kadın çıkabilir. Sert yapılı, akıllı, güçlü. FMA izleyenler bilir.