800 yıldır Nika'yı uyandırmaya yetecek bir potansiyel kişi çıkmamış ta ki Luffy'ye kadar. Varın Luffy'nin büyüklüğünü siz hayal edin...
Joyboy'un 800 sene sonra geleceği ile alakalı bir kehanet olduğunu hatırlamıyorum ben. Joyboy ile alakalı kehanetlerin hepsi bir gün geri gelecek şeklinde değil miydi? Ucu açık yani. Hatta buradan şu zamana kadar bir yerde esaret altında olmamasına rağmen gelmemiş demek ki getirecek kimse olmamış dünyada da diyebiliriz.@Kuromi 800 yıl boyunca uyanmaması üzerinden yapmışsın analizi ama tutmaz. Seriide anlatılan bütün kehanetler, Joy Boy'un ne zaman zühur edeceğini söylüyor. Haliyle sekizyüz yıl boyunca, kendini göstermemesi normal.
Knk Luffy’i bekliyorlardı 800 yıldır işte…@Kuromi 800 yıl boyunca uyanmaması üzerinden yapmışsın analizi ama tutmaz. Seriide anlatılan bütün kehanetler, Joy Boy'un ne zaman zühur edeceğini söylüyor. Haliyle sekizyüz yıl boyunca, kendini göstermemesi normal.
Kızıl Kınlar'ın beklediği gün, Wano bölümlerinde anlatılan kehanetler, Kaido'nun beni alt edecek kişi Joy Boy demesi vs.Joyboy'un 800 sene sonra geleceği ile alakalı bir kehanet olduğunu hatırlamıyorum ben. Joyboy ile alakalı kehanetlerin hepsi bir gün geri gelecek şeklinde değil miydi? Ucu açık yani.
İşte Kiku'nun 800 sene önceden gelmesi dışındakilerin hepsi kendi kendini gerçekleştiren kehanetler. Onunsa neden geldiğini Oda sağolsun bize anlatmadı o yüzden doğrudan Joyboy'la mı bağlantılı bilmiyoruz.Kızıl Kınlar'ın beklediği gün, Wano bölümlerinde anlatılan kehanetler, Kaido'nun beni alt edecek kişi Joy Boy demesi vs.