Böyle giderse Oda ölecek One Piece yarım kalacak Editörler var onlar devam ettirir ama o One Piece olur mu bilemem10 yılda seri bitmezse dogal olarak bu durum meydana gelir
Böyle giderse Oda ölecek One Piece yarım kalacak Editörler var onlar devam ettirir ama o One Piece olur mu bilemem10 yılda seri bitmezse dogal olarak bu durum meydana gelir
Yusaku Matsuda- Aokiji 89 senesinde, Shintaro Katsu-İssho 97 senesinde, Bunta Sugawara da geçtiğimiz sene ölmüş. Op'yi yani görememişler bile.10 yılda seri bitmezse dogal olarak bu durum meydana gelir
... Rıza değil mi bu adam Yeşilçam'da bir iki filmde oynamıştı.Luffy konusunu bilemiyorum düşünmek lazım.Ama ilk mesajdaki seçim de fena değil benzerliği var.
Şu an yaşasa Doflamingo'yu oynayacak en iyi isim olurdu bence.Richard Widmark çok bilinen bir aktör değil ama iyi.
Hayatta olan aktörlerden canlandırabilecek ise aklıma William Dafoe geliyor.
Bilmiyorum oynamıştır belki eski oyuncuların yüzden fazla filmi olabiliyor.... Rıza değil mi bu adam Yeşilçam'da bir iki filmde oynamıştı.
Karıştırmışım ya başka oyuncuydu benim bahsettiğim. Robert Widmark'tı benimki.Bilmiyorum oynamıştır belki eski oyuncuların yüzden fazla filmi olabiliyor.
Di caprio=Sanji
İkiside zamanının üvey evlatlarıydı aynı zamanda
Luffy içinse Jet li
Nami için Sophie Turner
Zoro için Til Schewiger-
Robin Megan Fox
Doflamingo =Johny Deep(Oynar her türlü)
Smoker=Arnold Schwarnazager
Ace=Christian Bale
Bakmadan yazacak kişi sayısı azdır onu ya Yinede baya yaklaşmışım