Keşke Wano eşleşmeleri konusunda yazsaydın. Bu bir teoriden çok düşünceler bütününe benzemiş. Yani teori diyebileceksekte çok ama çok zayıf bir teori olur.
Sadece tek bir dayanak noktası var o da Zoro'nun yön duygusunun ters olması nedeniyle, Ryuma'nın kestiği ejderha'nın tam tersinin kafasını kesecek olması. Mesela, bir başkası, Ryuma en güçlü o
Kılıç ustası, senin teorinle beraber Zoro'da en güçsüz kılıç ustası mı olacak diye sorsa ne diyeceksin?
Kulağa saçma geliyor değil mi bu soru? Burda demek istediğim sadece bu durum için tersini yapacak bir koşullu dayanak yok.
Mesela burda Luffy Wano'yu kurtarma sözü veriyor Kin'emon'a, Wano'yu kurtarmak içinse Kaido'nun indirilmesi şart, yani Luffy sözünü tutmayıp, Big Mom'a mı yürüyecek?
Luffy buna kişisel bir cevap/söz veriyor gibi geliyor bana.
Bunu geçtim, Luffy ve Kidd'in Udon hapishanesinde "Kaido'yu ben indireceğim" gibi bir laf yarışları vardı yanlış hatırlamıyorsam.(Bölümü bulamadım, yanlışsam belirtin ve bölüm sayısını hatırlayan varsa söylesin)
Çok fazla Luffy'nin Kaido'yu alacağı vurgusu yapıldı. Dediğin gibi bir eşleşme düşünmüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam, Luffy'de Kaido'nun kellesini alacağım diyordu. Hatta ilk bu sözü Luffy'den duyduk.
Bu konu da düşüncem ise:
Kaido'nun kellesini Oda'nın gözdesi Luffy alacaktır. Zoo'dan beridir böyle düşünüyorum.