Yoksa bana çıtlattığın teorileri bir bir yazmaya mı başlıyorsun Mehmet abi. Will of dD'yi yazmıştın gerçi zaten ama güncelleyerek yeniden açtın konuyu, çokta iyi oldu. Şimdi de Luffy~BB. Diğerlerini görmek için sabırsızlanıyorum(uz).
Bu teorinin en can alıcı yeri 6. madde bence. Oda ne zaman boş bir şey gösterdi ki.
Eline ve emeğine sağlık.
Öyle deme Melih.Lastiğin elektrik yalıtkanlığını durduk yere boşa götürme.Zeus olmazsa son silahın adı teorinin birçok kısmı boşa gider.Neyse sen istiyorsan yaparız birşeyler.teorinin üzerine bir iddaada ben ekleyim daha öncede söyledim bence son ve 3.silahın ismi jüpiter olacak en azından öyle istiyorum
Öyle diyorsan sözümüz yok illaki.Lastik meyvesi seriye komedi uncuru katıyor. Bu yüzden verilmiştir. Başka bir meyve yeseydi komedi unsuru azalırdı bence. Bu meyveyi yemeseydi nasıl zoronun üstüne uçup duracaktı
Antik Krallık gibi yok edilemez tabletler yapan bir yapı kolay yıkılmadı illaki.Güçlü bir topluluğu yıkmanın en güzel yolu içten parçalanamadır .Emsalleri dünya tarihinde mevcut.D.ler arasından da aç gözlü,bulunduğu yerden daha fazlasında gözü olan(malum böyle bir karakter mevcut) bir D.'nin yani diğerlerinden zihniyet ve özellik bakımından farklı birinin çıkması ve bu kişinin ve ideolojisinin(açgözlülüğünün) yıkıma neden olması gayet akla yatar.Eee malum Roger'de hain olan bir D.nin will'ini taşıyan birini bekliyor olamaz.eğer D. aydan gelenlerin neslinden bahsediyorsa ve WB, BB ye sende o irade yok dediyse aydan gelenlerin içinde ki bir farklılıktan karşıtlıktan bahsediyoruz demektir.
BB çirkin.Luffy yakışıklı.
BB şişman.Luffy zayıf.
BB birilerini öldürebiliyor.Luffy öldürmüyor.
BB tayfasına düşkün değil.Luffy düşkün.
BB planlı hareket ediyor.Luffy plansız.
BB korkak.Luffy korkusuz.
Teşekkür ederim.
Ay mı nereden çıktı.Gece geçen olaylardaki kareleri ve manga kapaklarında Enel'in gittiği ve hikayesinin anlatıldığı bölümlerdeki duvarlara resmedilmiş olaylara bakarsak kısıtlı kaynakları kalan bir ırkın daha doğrusu "3" ırkın aydan dünyaya geldiği açık.http://www.mangareader.net/103-2579-1/one-piece/chapter-472.htmlYani bu ay nereden çıktı demeyin.Bunu okumamışsın demek.http://www.korsanfan.com/forum/showpost.php?p=264135&postcount=1Bu "ay" olayı nereden çıktı ya