Niye la gayet gerçekçiyim halbuki ben. Beklentilerini küçültme Kid'denFanı olup gerçekçi olan vardır belki diyeceğim de sen de haklısın. Zoro bile 4 oy almış.![]()

Niye la gayet gerçekçiyim halbuki ben. Beklentilerini küçültme Kid'denFanı olup gerçekçi olan vardır belki diyeceğim de sen de haklısın. Zoro bile 4 oy almış.![]()
Ne bitmiş? Karizma? Adamın paçalarından karizma akıyor. Linlin'le de yeterince uğraşıp hayatta kalmış işte. Oda Kaido'yu yüceltcem diye harcadı ama reis fena dönecek. Bir de sanki Luffy olsa fark edecekti. Daha bir adamını zor yıktı o da Nami ile birlikte. Linlin'in adamları da bizim tarafa geçti tabi bir deKarizması bitti bir kere. Linlinle uğraşmış biraz sonra geri vites yapmış, Shanksa hallendi Kaido fişi çekti falan...
Kaido içip içip dövüyor la adamı ne karizmasıNe bitmiş? Karizma? Adamın paçalarından karizma akıyor. Linlin'le de yeterince uğraşıp hayatta kalmış işte. Oda Kaido'yu yüceltcem diye harcadı ama reis fena dönecek. Bir de sanki Luffy olsa fark edecekti. Daha bir adamını zor yıktı o da Nami ile birlikte. Linlin'in adamları da bizim tarafa geçti tabi bir de![]()
Senin avatarındaki şerefsiz satmış bunlarıKaido içip içip dövüyor la adamı ne karizması
Valla bende novalardan umutluydum ama Oda gösterdi ki novalar yancı olmaktan öteye geçemeyecek. Yardımcı oyuncu onlar üzgünüm. KK çıkmaz onlardan.
Benim de önemli şeyler beklediğim bi nova. Açıkçası novaların çoğu bence bizleri şaşırtacak. Sıralama yapmam gerekirse Kid, Hawkins, Oruç, Drake sırasıyla önemli başarılar elde edecekler. Ama Kk olacak potansiyelleri olacağını düşünmüyorum. Yonkouları aşacak güce gelmeleri zor ama belli olmaz tabi.Niye la gayet gerçekçiyim halbuki ben. Beklentilerini küçültme Kid'den![]()
Aksini söylemedimSenin avatarındaki şerefsiz satmış bunları![]()
Teach olur olmasına da dayanamadım.Hemen de değiştirmişsin. Ben beklentiye attım ve de potansiyele.
Aslanlar gibi yedi dayağını. Sanki başkası olsa farklı olacaktı![]()
Küçültmüşsün işte beklentiniBenim de önemli şeyler beklediğim bi nova. Açıkçası novaların çoğu bence bizleri şaşırtacak. Sıralama yapmam gerekirse Kid, Hawkins, Oruç, Drake sırasıyla önemli başarılar elde edecekler. Ama Kk olacak potansiyelleri olacağını düşünmüyorum. Yonkouları aşacak güce gelmeleri zor ama belli olmaz tabi.
Aslında sana hak vermiştim. O saydığım üçlü yerine başka üç nova eklenseymiş keşke.
_____
Bu arada Luffy'ye bi şey olursa tayfa ya Lawa bağlanırdı ya da dağılırdı.
Söylemedin ama Kid'e laf soktun. Reyiz gerekirse sonuna kadar demiş ve girmiş dünyanın en güçlü canlısınaAksini söylemedim![]()
Ahahhahahaha. Ulan var ya Zoro'dan ben de büyük şeyler bekliyorum ama sen uçmuşsun yaTeach olur olmasına da dayanamadım.
Aslında seri sonu Luffy'le Zoro'yu; Naruto ve Sasuke gibi ilk ikide görüyorum.![]()