Saldırıyı yapmadan önceki halinden bahsediyorum.Var. Verilen "Kong Organ Gun" örneğinden sonraki panel;
Sağ tarafa bakarsan 2 tane yumruğun patlama noktası çizilmiş fakat bu patlamaların olduğu hizadan giden bir yumruk yok.
Saldırıyı yapmadan önceki halinden bahsediyorum.Var. Verilen "Kong Organ Gun" örneğinden sonraki panel;
Sağ tarafa bakarsan 2 tane yumruğun patlama noktası çizilmiş fakat bu patlamaların olduğu hizadan giden bir yumruk yok.
Aktif kullanıyor olsa tümüyle buna dikkat çekilirdi aksine. O iki teknik sadece yansıması uyandırmaya başladığının bence.Cracker savaşından bu yana kullanabilmesi, uyandırmaya başlamak olmaz bence. Baya baya G4'e yedirmiş kullanıyor olur. Aktif olarak kullanmayı seçmiş oluyor yani.
O zamandan bu yana G4 harici başka bir modda ya da gearsızken de görmedik böyle bir şeyi. Neden sadece G4'te uyanışın başlangıcını kullanabiliyor olsun ki?
Avatar iltifatı için teşekkür ederim.
Zoro nasıl yaptı Ashura kendi biliyor mu? İşin gücün dalga geçmek. Bunu yaparken de savunduğun adamlar aklına gelmiyor.Olur öyle uyandırmalar biliyorsunuz bilinçsiz yaptığı bazı yaramazlıklar vardır Luffy'nin.
Kendi bilmiyor başkası yaptı, başkası Ashura ismini koydu tekniğe bak Zoro bu ashuradır falan dedi xD Ne anlattığını bazen hiç bilmiyorsunZoro nasıl yaptı Ashura kendi biliyor mu? İşin gücün dalga geçmek. Bunu yaparken de savunduğun adamlar aklına gelmiyor.
Luffy de Kong Organ dedi. Sen ne anlatıyon dediğinden haberin yok herhalde.Kendi bilmiyor başkası yaptı, başkası Ashura ismini koydu tekniğe bak Zoro bu ashuradır falan dedi xD Ne anlattığını bazen hiç bilmiyorsun
Luffy, kong organı bilmiyor mu demişim niye böyle yazıyorsun şimdi ? Sen diyorsun ki farkında olmadan kol bacak çoğaltıyor, yani söylediğin şeye dönüp bir daha baksan bilemiyorum yaniLuffy de Kong Organ dedi. Sen ne anlatıyon dediğinden haberin yok herhalde.
Farkında olmadan değil daha çok yapmak istiyor yapıyor tam olarak nasıl yaptığını bilmiyor. Aklında sadece yapmak istediği şey var. Zoro'nun tıpkı Çeliği kesmek istemesi ve en sonunda kesmesi gibi. Sonrasında üstüne çalışmalıyım her zaman kesebilmeliyim felan diyordu.Luffy, kong organı bilmiyor mu demişim niye böyle yazıyorsun şimdi ? Sen diyorsun ki farkında olmadan kol bacak çoğaltıyor, yani söylediğin şeye dönüp bir daha baksan bilemiyorum yani
Bahsettiğin olay kol bacak çıkarmak bunlardan farklı, sen gelip bana Luffy bilinçsiz haki kullanıyor dedin de karşı mı çıktım ? Bilinçsiz kol bacak çıkartıyor nedir ya, yani ben anlamıyorum bu olayı, biliyor anlatmadı dersen neyse deFarkında olmadan değil daha çok yapmak istiyor yapıyor tam olarak nasıl yaptığını bilmiyor. Aklında sadece yapmak istediği şey var. Zoro'nun tıpkı Çeliği kesmek istemesi ve en sonunda kesmesi gibi. Sonrasında üstüne çalışmalıyım her zaman kesebilmeliyim felan diyordu.
Zoro nasıl bir anda nefesini duymaya başladı diye sorsan kendi bilir mi bilmez duydum der. O mesele.