Kaan 18 Ara 2012 #11 Bende shiki'ye yenilse zoruma gitmezdi diye düşünüyorum ama Z filmini izledikten sonra muhtemelen fikrimiz değişecek. En çok ise Lucci'ye yenilse koyardı. Animeye bağlayan kapışmaların en başında geliyor.
Bende shiki'ye yenilse zoruma gitmezdi diye düşünüyorum ama Z filmini izledikten sonra muhtemelen fikrimiz değişecek. En çok ise Lucci'ye yenilse koyardı. Animeye bağlayan kapışmaların en başında geliyor.
Smoker 18 Ara 2012 #17 Zoro dedi ki: Crocodile neden yok? Herif hakkıyla 2 kere dövdü zaten. 3. kere yapsa zoruma gitmezdi. Genişletmek için tıkla ... Zaten gitmemiş işte. Eklemeye gerek yok onu.
Zoro dedi ki: Crocodile neden yok? Herif hakkıyla 2 kere dövdü zaten. 3. kere yapsa zoruma gitmezdi. Genişletmek için tıkla ... Zaten gitmemiş işte. Eklemeye gerek yok onu.
canavvar 18 Ara 2012 #18 Shiki'ye yenilse zoruma gitmezdi. Hatta onu yenmesi zoruma gitti diyebilirim.
buslu 18 Ara 2012 #19 Shiki. Birazda Enel sadece zitlik ilkesinden yenebiliyor obur turlu yikim gucleri karsilastirilamaz
muslu 18 Ara 2012 #20 ch3rl0b11n dedi ki: Shiki ve Rob Lucci Genişletmek için tıkla ... benim yerime yazmışsın zaten +1