Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy, Kaido'yu Teke Tekte Yenmiş Sayılır Mı?

Luffy, Kaido'yu Teke Tekte Almış Sayılır Mı?

• Kullanılan toplam oy
    228
Sayılmaz, sayılmamalı. Sayılması tabiatın doğasına aykırı.

Luffy için mesih benzetmesi yapmamın 2 sebebi var. İlki su altında konuşması :) Diğeriyse, kurtarıcı bir figür olması. Luffy ne zaman bir arc boss'u ile karşılaşsa mutlaka ama mutlaka birilerini kurtardı. Bir tek Katakuri dövüşünde kimseyi kurtarmıyor gibi duruyordu ki sonradan gördük ki Katakuri'yi cadaloz anasından kurtarıyormuş.

Dövüştüğü kişilerse genelde aslında Luffy'nin değil de başkalarının başına musallat olmuş kişilerdi ve hatırladığım kadarıyla 2 istisna hariç(Don Krieg ve Kuro) Luffy'nin tüm vs'lerine, vs başladıktan sonra mutlaka birileri dahil oldu ve az ya da çok yardım etti. Buggy vs Luffy'de Nami, Hody Jones vs Luffy'de Shirahoshi, Doffy vs Luffy'de Law ve birkaç çer çöp, Katakuri vs Luffy'de Katakuri ve Brulee.

Marineford Savaşında Mihawk'ın dediği gibi Luffy'nin olayı birbirleriyle alakaları olmayan insanları yanına çekebilmesi ve bunu yapmasının en kolay yolu da ortak düşmana karşı birlikte savaşmak. Luffy de bunu yapıyor.

Bu zamana kadar karşılaşılan arc Boss'larının indirilmesinde Luffy'nin payı en az %70'tir ve Luffy neredeyse her zaman yardım almıştır ve alacaktır. Ne Oda ne de Luffy dert etmiyordur bu teke tek mevzusunu.

Eğer dediğim gibi olur ve Luffy mesih çıkarsa, Luffy dahil tayfa 13 kişiden oluşacak ve tayfadan biri Luffy'ye ihanet edecek. Tahminen akşam yemeği sırasında yaşanacak bu ihanet olayı :)

Zoronun Enma ile keserek en azından %50sine düşürdüğü Kaidouyu elbette Luffy tek başına almış sayılmayacak. Zamanında Oden de kestiğinde mesela %90 götürmüştü Kaidounun bi sıkımlık canı kalmıştı, yoksa Kaidou o dönemler tank bi karakter değil ki. Hep son zamanlarında böyle olmuş, vuruyorsun geri kalkıyor bişi olmamış gibi falan hep son dönemleri, önceden çift atılan bi karakterdi yani :S Luffynin şanssızlığı, o dönemine denk gelse bi tane G3 ile kafadede gibi indirecekti Kaidouyu.

Teke tek diyorsanız bu işin ustası Luffy'dir arkadaşlar. Sorun bakalım teeeeeeeeeeeee Arlong Park'tan beri Sanji ve Zoro'nun dövüşlerine karışmasına ses çıkarmış mı çıkarmamış mı ? Sonuçta karşısında bir balık var. Biri kesecek biri pisirecek değil mi ? Tabi ki Zoro ve Sanji müdahil olacaktı.

Sonraaaaa sorun bakalım Arabasta'da Robin Luffy'nin dövüşüne müdahil olmuş mu olmamış mı ?

Usopp kami sama Enies Lobby'de müdahil olmuş mu olmamış mı ? Oldu diyin hadi.. Gaz verdi Luffy ayağa kalktı diyin! Diyemezsiniz.

Hele iki yıl sonraaaaaa.. Hele iki yıl sonraaaaaa! Luffy'ye laf edenin alnını karşılarım. Eğri oturun doğru konuşun beylerrrr. O Dressrosa dövüşü gibi dövüş hayatınızda gördünüz mü ? Öyle bir teke tek dövüş shounen aleminde var mı ? Law'ı bile al o gamma knife'ı Bruce Banner'a sok karaktersizzzzzz diye fırçaladı mı fırçalamadı mı ? Hadi demedi diyin lannn!
Law'ı falan geçtim tüm ada Doflamingo'ya karşı durdu da "geri durun muskotaçhı" demedi mi bu çocuk ?! Gatz'a falan spikersen spikerliğini bil ha sipiktir git demedi mi bu çocuk ? Eeeeeeeyyyy gidi Luffy haterlarııı Allah sizi taş eder taşşş!

Peki ya o Cracker ? Pakete girse tüm yeni dünyada çatır çıtır yenecek o tatlı adam ? Namı az daha sırılsıklam yapıp mundar etmiyor muydu o püskevitleri ? Luffy demedi mi yahu kadın sen ne insafsız ne gaddar birisin, bu püskevitleri ıslatırsan yeni dünyanın çocukları demeyecek mi anne-baba bu püskevitleri biz nasıl yiyeceğiz ? Sizden bir daha nasıl püskevit isteyeceğiz ?

Dediğim gibi teke tek Luffy'nin işidir. Daha fazla ayrıntıya sokturmayın beni Kaido dövüşüne falan... Bu kadarı size yeter. Sadece şunu istiyorum. Yav biraz mert olun haa! Bu adam korsan kral olacak, korsanların en tepesindeki en güçlü adam olacak haa. Hiç işine başkasını karıştırır mı ? Nerde onur, nerde gurur ? Siz Roronoa Zoro'yla falan mı karıştırdınız Luffy'yi ?! Ayıptır.

Yani bir Luffy fanı olarak bile o seviyede olduğunu düşünmüyorum. Teke tek diyenlere saygım var ama biraz fantazi dünyası o iş. Yamato'nun sözleri de bunun göstergesi. Oda kasten Kaido'yu bu kadar kişiyle dövüştürdü. Luffy daha teke tekte Kaido alacak seviyede değil. Ve bugün Kaido'yu yense de biliyoruz ki bu Luffy bundan sonraki düşmanına karşı da zorlanacak. Teke tek demek o gün rezil duruma düşmek demek.

sayılır sayılır merak etmeyin.. sonuçta en son teke kaldılar.. teke tekteki amaç final fight 1vs1 o yüzden derleeer... birde sadece digerleri tuttu okadar... altı üstü bir iki saldırı karşılıklı tokuşturdular... kaido kral haki salınımı ile tükeniyor gençler tükeniyor.. belki de hayatında ilk kez tükenme nedir onu görecek ya da nadiren gördüğü... bizim kata oğlanın darbe yemesi gibi bişey... gerçi şu da var luffy artık öyle az uz da vurmuyor, vurdumu zonklatıyor artık , yere yapıştırıyor kaidoyu.. kaidonun kalkması kendi canavarlığı başkası o darbelere öyle rahat kalkabilir mi.. siz luffy reisi boş beleş mi sandınız.. daha dur 8. kapı açacak... :sapkali: :sapkali:

Teke tek diyorsanız bu işin ustası Luffy'dir arkadaşlar. Sorun bakalım teeeeeeeeeeeee Arlong Park'tan beri Sanji ve Zoro'nun dövüşlerine karışmasına ses çıkarmış mı çıkarmamış mı ? Sonuçta karşısında bir balık var. Biri kesecek biri pisirecek değil mi ? Tabi ki Zoro ve Sanji müdahil olacaktı.

Sonraaaaa sorun bakalım Arabasta'da Robin Luffy'nin dövüşüne müdahil olmuş mu olmamış mı ?

Usopp kami sama Enies Lobby'de müdahil olmuş mu olmamış mı ? Oldu diyin hadi.. Gaz verdi Luffy ayağa kalktı diyin! Diyemezsiniz.

Hele iki yıl sonraaaaaa.. Hele iki yıl sonraaaaaa! Luffy'ye laf edenin alnını karşılarım. Eğri oturun doğru konuşun beylerrrr. O Dressrosa dövüşü gibi dövüş hayatınızda gördünüz mü ? Öyle bir teke tek dövüş shounen aleminde var mı ? Law'ı bile al o gamma knife'ı Bruce Banner'a sok karaktersizzzzzz diye fırçaladı mı fırçalamadı mı ? Hadi demedi diyin lannn!
Law'ı falan geçtim tüm ada Doflamingo'ya karşı durdu da "geri durun muskotaçhı" demedi mi bu çocuk ?! Gatz'a falan spikersen spikerliğini bil ha sipiktir git demedi mi bu çocuk ? Eeeeeeeyyyy gidi Luffy haterlarııı Allah sizi taş eder taşşş!

Peki ya o Cracker ? Pakete girse tüm yeni dünyada çatır çıtır yenecek o tatlı adam ? Namı az daha sırılsıklam yapıp mundar etmiyor muydu o püskevitleri ? Luffy demedi mi yahu kadın sen ne insafsız ne gaddar birisin, bu püskevitleri ıslatırsan yeni dünyanın çocukları demeyecek mi anne-baba bu püskevitleri biz nasıl yiyeceğiz ? Sizden bir daha nasıl püskevit isteyeceğiz ?

Dediğim gibi teke tek Luffy'nin işidir. Daha fazla ayrıntıya sokturmayın beni Kaido dövüşüne falan... Bu kadarı size yeter. Sadece şunu istiyorum. Yav biraz mert olun haa! Bu adam korsan kral olacak, korsanların en tepesindeki en güçlü adam olacak haa. Hiç işine başkasını karıştırır mı ? Nerde onur, nerde gurur ? Siz Roronoa Zoro'yla falan mı karıştırdınız Luffy'yi ?! Ayıptır.
son cümleye gelene kadar tamam dı da son cümle üzdü beni karrşimm.. :D rononoa zoro kraldır. ona laf ettirmem. :D :D

Yamato balyozunu bana versin ben de alırım şu an Kaido'yu. Balyoz dev gibi diyenler için de bir şey olmaz Oden'in kılıcı gibi küçülür.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık