Açık konuşmam gerekirse Katakuri vs Luffy hakkında şüphelerim var benimde.
Katakuri'nin bakışı ve Brulee'nin "Biliyordum." demesi başka neye yorulabilir bilemem. Sevinmesine yoralım desek onu gösterdi bize zaten. Brulee "Nerede olduğunu bilsen çok iyi derdin değil mi? dedi Katakuri ise şaka yoluyla onayladı bunu. Yukarıda bahsettiğim bakış ve Brulee'nin biliyordum demesinden önce Brulee "Abime yaptıklarından sonra onu affetmeyeceğim." diyor.
Bunları Katakuri'nin Luffy'ye sempati beslemesine bağlayamayız bence çünkü bu sempatiyi daha öncesindeki "sen de mi geleceği görüyorsun?" sözünden biliyoruz. Belli etmişler zaten ve Brulee bu sempatiye kızmıyor. Kızdığı ve biliyordum dediği sanırım Katanın dövüşü bırakması.
Bununla beraber Luffy hala dövüşe hazır durumdaydı Kata yıkıldığında. Tekrar dövüşseler ne olurdu bilemem ama özellikle sonu dolayısıyla içime sinmeyen bir savaş oldu.
Luffy sağ kol olsa sırıtmaz ama Marco ve mevcut yonko sağ kollarının seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
Oda ne yapmak istiyor bilmiyorum ama Luffy'nin son 3 dövüşü iyi ilerlemiyor. Counter shock, Nami'nin kurabiyeleri ıslatması, Katakuri'nin belirsiz tavrı derken pek de içime sinen dövüşler gerçekleşmiyor. Luffy'nin zorlanmasının sebebini biliyorum. Böyle tasarlamış hep zorlanacak ama bu gereksiz handikaplar olacağına ve bu şekilde sağ kol yeneceğine şimdi Doflamingo ile kimse karışmadan bir dövüş yapmasını isterdim.