katılıyorum crocodile alamaz dof alabilirdi diye düşünüyorum.Enel de fail.Lucci yi de alamazdı.Croco şüpheli.CC ve hody yi yener.Dof da şüpheli baya.Kırakeri yenerdi.Katayı yenemezdi.
katılıyorum crocodile alamaz dof alabilirdi diye düşünüyorum.Enel de fail.Lucci yi de alamazdı.Croco şüpheli.CC ve hody yi yener.Dof da şüpheli baya.Kırakeri yenerdi.Katayı yenemezdi.
Vaay. Oğuz Atay da buradaymış.Dof konusu çok abartılmış bence yardım aldı almadı tek taraflı bir bakış açısı olmuş dof plan kurup onca vakit makamında beklerken luffy güle oynaya gelmedi elbet bunuda hesaba katın
Kata konusundada bencede katanın öldürme güdüsü yoktu ve ciddiye almadı luffy katadan önce luffy bencede sağ kol seviyesinde degildi ama ondan sonra oldu gibi kanaatimce
Zoro konusunda bende çok şikayetçiyim ama seri özelligi bakımından bu zamana kadar astlarına değer vermeyen tayfalarla savaştılar kaliteli ast rakipleri göremedik bunca zaman ama wanoda bitiyor bu hasret bundan sonra zoroda sanjide kendilerini göstericek kaidodan sonra bm var kata vs zoro görücez
Dayanıklılık zaten en güçlü özelliği luffynin katanında en büyük zayıflığı diyebilirizHız, dayanıklılık,irade ve kral hakide öndedir Katakuri'den.
Onu hala tekte tekte alamaz, malum hapse girip çıkanın gücü katlanıyor.Luffy ilk bir Dof u kendi başına indirsin ondan sonra sağ kol seviyesi olur, çapsız mangaka yüzünden ...