Luffy giderken "Kata!" diye seslense gene kalkıp "Buyur!" dedikten sonra gene bırakırdı kendini xdAdam ayakkabısı boyunda olduğu adama dövdü hala gev gev gev konuşuluyor la
Luffy giderken "Kata!" diye seslense gene kalkıp "Buyur!" dedikten sonra gene bırakırdı kendini xdAdam ayakkabısı boyunda olduğu adama dövdü hala gev gev gev konuşuluyor la
Tamam lan çok geyik yaptınLuffy giderken "Kata!" diye seslense gene kalkıp "Buyur!" dedikten sonra gene bırakırdı kendini xd
Bu şey gibiZoro fanları da haklı. Adamlar Pica'yı indirdi diye sevinmeye çalışıyorlar.
Zoro: Eeheh kılıcumda da cızığ yohh...
Luffy: Ulan ben de geleceği görebilir miyim acep?
Hımm anlıyorum.Konu Luffy olunca üşeniyorum
Çare geyik Zag'cım. Manga sayfalarıyla yazmak bir işe yaramıyor zira. :/Tamam lan çok geyik yaptın
Daha çok Zoro kendi dünyasında yaşarken Luffy devler liginde hayatta kalmaya çalışıyor.Bu şey gibi
-Gene kimden dayak yedin
+Kaidodan
-Hahahahah ezik
+sen naptın?
-Picayı kestim olooom
İspatlamak için özel bir çaba göstermemi gerektirecek bir durum yok aslında. O yüzden o kadar zahmete gidip bir sürü manga sayfası atmaya değeceğini düşünmüyorum. İsteyen Luffy'nin dövüşlerini bir gözden geçirerek beklenilen sonuca ulaşabilir. Hee bir sorun yok diyorsanız da benim yapabileceğim bir şey yokHımm anlıyorum.
Sonuçta böyle bir iddian var anladığım kadarıyla. Malum “Müddei iddiasını ispatla mükelleftir.”
İddiayı temellendirmeyince havada kalıyor.
Adamın özel biriyle attığı savaşı yok.Zoro'nun bu zamana kadar ark bosslarından sadece 2-3 tanesi ile karşılaşması serinin en büyük torpillerinden biriyken, bu adamlar kalkar Luffy hakkında konuşur. Bunun yanında Zoro'nun Mihawk, Ryuma-Moriah, Kaku, Mr.1 gibi kendisi adına yaptığı en büyük savaşlarında Oda'nın onu korumaya yönelik yaptığı kıyakları anlatmaya gerek bile yok.