Sen yanlış hatırlıyorsun sanırım . Amiral'in hedefinde diğerleri yoktu onlar bonustu. Hedefi Luffy ve tayfasıydı...diğer novalar nasıl yardım almadan kaçtılarsa luffy de sapa sağlam kaçardı lakin dik kafalılığı yüzünden muhtemelen kidd gibi esir düşerdi herhangi bir yonkou nun emrine gireceğini sanmıyorum
Hatırlıyorum da hawkins , drake ve apoo bunlar dogrudan amiral tarafından engellendi hatta en büyük darbeyi hawkins almıştı kizaru dokunmadı bile luffye gerçi dokunamadı desek yeridir ben o karışıklıkta sıvışırlardı diye düşünüyorumSen yanlış hatırlıyorsun sanırım . Amiral'in hedefinde diğerleri yoktu onlar bonustu. Hedefi Luffy ve tayfasıydı...
İşin esprisi oradaydı Onlara sadece adres sorduHatırlıyorum da hawkins , drake ve apoo bunlar dogrudan amiral tarafından engellendi hatta en büyük darbeyi hawkins almıştı kizaru dokunmadı bile luffye gerçi dokunamadı desek yeridir ben o karışıklıkta sıvışırlardı diye düşünüyorum
Soru eğitim yerine yardım almasaydı olsaydı ozaman tayfa duman edilir derdim dedigin gibi sadece adres sormayla novaları paçavra gibi atan kizaru bizim tayfayı yeryüzünden silerdiİşin esprisi oradaydı Onlara sadece adres sordu
Tayfasının canı için böyle bir şey yapabilirdi. Kesin konuşmamak lazım.Yonkou emrine girerdi diyip de trol olmayanlar seriyi boşa okuyor,luffy kimsenin emrine girmez,öldürülürdü dersiniz anlarım
Sanji’ye dediğini hatırlatmama gerek yok bence. Sen beni terk edeceğine Yonkou emrine bile girerdim tarzı afilli yalnızlık konuşması yapan isim de Luffy idi çünkü.Yonkou emrine girerdi diyip de trol olmayanlar seriyi boşa okuyor,luffy kimsenin emrine girmez,öldürülürdü dersiniz anlarım
Burda gücünden dolayı olan bir durum söz konusu olayı kafana göre başka yerlere çekme istersenSanji’ye dediğini hatırlatmama gerek yok bence. Sen beni terk edeceğine Yonkou emrine bile girerdim tarzı afilli yalnızlık konuşması yapan isim de Luffy idi çünkü.