Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy Dördüncü Vites Kullanmadan Kimleri Alabilir?

Kimleri Alır?

• Kullanılan toplam oy
    249
Sen toplu girdiğin kavgada her 5 dk da bir kendini mi kurtartırsın insanlara? Adam kaptanıyla uraşmaktan doğru düzgün 2 saldırı yapabildi birde üstüne adama laf ediyorsun o kadar koruyoduysa ağzına düşmeden korusaydı diye korumada beğendiremiyoruz artık adamlara.
Tek bir sahnede kaidoya hasar verdi o da kaidonun dikkatini luffye verdiği sırada olmuş bilmem anlatabildim mi?

Luffy olmasa dünya dönmez çok haklısın.
Hatırlatayım bigmom yıldırım ile dörtlüye vuruyor orada olan luffy abileri hemen öne çıkıp bunlara saldırı için fırsat bile vermiyor. Bu kadar savaş dönerken luffye odaklanmadıkları ilk saldırıda dörtlünün hepsi saldırıyı yiyor. Hadi onu geçtim hakisi biten luffyden sonra neden kimse saldırıya geçmiyor da defans ağırlıklı oynuyor.

Knk sorun o değil iki yonkou hep luffyde sence luffy orada olmasa atak şansı verirmi bu iki yonkou?
İkisi hala işin gırgırında gibi ciddi yüklenseler çatıyı dümdüz edebilirler, Luffy felan hikaye.

Hatırlatayım bigmom yıldırım ile dörtlüye vuruyor orada olan luffy abileri hemen öne çıkıp bunlara saldırı için fırsat bile vermiyor. Bu kadar savaş dönerken luffye odaklanmadıkları ilk saldırıda dörtlünün hepsi saldırıyı yiyor. Hadi onu geçtim hakisi biten luffyden sonra neden kimse saldırıya geçmiyor da defans ağırlıklı oynuyor.
Zoro'nun elleri dolu napsın adam, Enma yerine Luffy'i mi sallasın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık