Önce dövüşün gidişatını görseydik keşke. :/
Ne Luffysi Sanji yazacağım yerine..Yo şimdikinden bahsediyorum.Luffy g4 olmadan komutan ligi anca eder.Anketteki herkes komutan ligi nerdeyse.
luffy eğitim alayım diye ray'ın kapısında yatarken, oruç reis yonkou komutanı tokatlıyordu.Yav hadi karakteri sevmiyorsun anlarım da, yc3 bile etmeyen oruçu alamaz nedir?
Geleceği görme yeteneğini Katakuri ile dövüşürken kullanmamış mıydı ?Cracker G4ü sürekli kullanamadığı için uğraştırmıştı şimdi yeni silahlanmayla G3le de kırar o zırhları eskisinden daha rahat alır. Bir de Cracker savaşında sonra kazandığı geleceği görme yeteneğini katmıyorum bile.
Doff g4 olmayan Luffyi de eğlene eğlene döver zatenNe Luffysi Sanji yazacağım yerine..
Kafa mı kaldı
Peki bunun konuyla ne alakası var? Ayrıca komutan dediğin de 600 milyonluk snake. Cracker bile etmiyor yani.luffy eğitim alayım diye ray'ın kapısında yatarken, oruç reis yonkou komutanı tokatlıyordu.
Cracker savaşından sonra yazıyor işteGeleceği görme yeteneğini Katakuri ile dövüşürken kullanmamış mıydı ?
oruçu küçümsediğin için kıstas olarak yazdım, snake'i yendikten sonra geliyor cracker öyle yeniliyor. bu sırada zoro maymunlarla kapışıyor, luffy fillerden dayak yiyordu. aradan geçen sürede oruç da güçlenmiştir.Peki bunun konuyla ne alakası var? Ayrıca komutan dediğin de 600 milyonluk snake. Cracker bile etmiyor yani.
Reis o zaman sana göre İleri silahlanma power up bile değil. G3 Kaidodan kan aldı. Sanji aldıramıyor... Bırak sanjiyi o listedekilerin alayını tokatlar.Doff g4 olmayan Luffyi de eğlene eğlene döver zaten
Bunların hepsi farazi.Kucağa oturmaktan daha büyük power-up görülmedi.Reis o zaman sana göre İleri silahlanma power up bile değil. G3 Kaidodan kan aldı. Sanji aldıramıyor... Bırak sanjiyi o listedekilerin alayını tokatlar.