Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Lucky Roo ve Meşhur Hızı

İşin özü bir karekterin kişisel olarak hızlı olmasımı önemli yoksa bu Haki denilen şeyle hızlı olması mı?
Gerçi Haki'de kişiye ait :)(Göz teknikleri,Haki yada farklı animelerde karşımıza çıkan tuhaf güçler olmadan Kişinin kendi özü'nün güçlü olmasını daha önemli olarak gören çok kişi vardır ama aramızda(Zaraki gibi) )
Şahsen araya Zoro'yu eklediğin için kutluyorum seni, Hakisiz hızlı olmasını, hakili hızlı olmasına yeğlerim.

Arkadaşlar bu arada bazı arkadaşlar her hızlı olanı niye haki olarak değerlendiriyorsun demiş,Her hızlı olanı hakiyle değerlendirmiyorum asıl Her haki olan neden bu kadar hızlı onu düşünüyorum;Birde Garpın Luffyi uyandırırken saniyesinde yanına geçmesi var,Tayfa üyeleri garpı göremediler bile

Konuyu tekrar alevlendirmiş gibi olmıyayım (Yada olayım) sadece yorumları tekrar okuyunca belirtme gereği duydum.

Seride Zaten haki kullanıcıları genelde en güçlüleri oluşturanlar oluyor.Bu yüzden hızlı olmaları doğal.

Bilemiyorum o şişmanlıkta bir adamın dünyanın en hızlı olması kafamı karıştırıyor mutlaka bu işte bir bit yeniği vardır diye düşünüyorum.

Mutlaka hızlıdır, yonko tayfasının 3.cü adamıysa belli bi hız seviyesinde olması gerekir.
Ancak Higuma'nın haydutlarını kaale alarak bu adam hızlıdır demek yanlış olur bana göre.
O haydutları Ace-Sabo-Luffy bebe halleri döver bence, onlara karşı tabiki ışık hızında olacak.
Önemli olan bi dünyanın en hızlısı Kizaru, Aokiji,Garp gibi adamlara karşı nasıl hızı bu önemli.
Herkes tarafından küçümsenen Coby dahi soru'yu çözmüş belli bir hızı var.

Eğer dediğin gibi olursa, hakide her ustalaşmış kişi hızlı olur.
Buda Kizarunun meyvesinin hiç bi anlama gelmediğini gösterir nasıl olsa herkes en az kizaru kadar hızlı :D
Ben bunu anlıyorum yani.

Kizaru sözde ışık adam ışınlanana kadar soru tekniğini kullananlar okeyde parti bitiriyor nasıl iş anlamadım animeciler çok yavaş gösteriyor kizaruyu.
Hele şu WB'e saldırmaya kalkınca dedim bir ara savaş biteceko kadar yavaştı.

Herkez ? herkez neden o kadar hızlı olsun yav şap diyince haki öğrenilmiyorki,Hem ben her haki öğrenen demiyorum,Bu gösterdiğim kişiler alalade kişiler değil :D

Kizaru sözde ışık adam ışınlanana kadar soru tekniğini kullananlar okeyde parti bitiriyor nasıl iş anlamadım animeciler çok yavaş gösteriyor kizaruyu.
Hele şu WB'e saldırmaya kalkınca dedim bir ara savaş biteceko kadar yavaştı.
Yalnız ben Kizaru'nun bedeninin Işığa dönüşmeyi beklemesini Normal karşılıyorum.Aksi taktirde hareket eder gibi bedeni ışığa dönüşse rakipsiz olur.

Her ustalaşmış kişi diyorum abi zaten :D
Eğer böyle olsaydı WB'de Marineford da Ace in yanına gitmezmiydi? Bak aklıma takıldı şimdi bu :D

// Adam boşuna yemiş o zaman o meyveyi Mert, boşuna yani :D CooL unda dediği gibi Soru kullananlar kizarudan daha hızlı gibi ya :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık