Goo öldüreceğini söylemişti bir daha görürse. Goo açısından neden var gibi de dövüşürler mi bilemiyorum. Manager Kim'in serisinde Goo, Tom Lee seviyesindeki adamla berabere kalıyordu. Şu an onu geçmiş olabilir.Tom Lee vs Goo serinin en efsane dövüşlerinden biri olacak gibi ama savaşmaları için bir sebep yok. Tom Lee işçilerleydi çünkü aradığı adam onlarlaydı ama artık Park Jinyoung düzeldi.
Goo'nun eline adam gibi bir kılıç verseler Tom Lee'yi devirebilir bence onun dışında zor.Goo öldüreceğini söylemişti bir daha görürse. Goo açısından neden var gibi de dövüşürler mi bilemiyorum. Manager Kim'in serisinde Goo, Tom Lee seviyesindeki adamla berabere kalıyordu. Şu an onu geçmiş olabilir.
Benim asıl merak ettiğim Tom Lee gerçekleri duyunca ne yapacak. Charles denen ite direkt dalması gerekiyor. Goo da ondan ayrıldı. Jake abisinin gelmesi yakın artık. taraflar netleşir yakında.
Goo'nun elinde neredeyse her şey kılıç zaten. Kılıç olmadan Tom Lee seviyesindeki Juncheol ile berabere kalmıştı. Baya yakınlar her türlü, Tom yaşlandığı için avantajlı olan Goo hatta. Tom beni geçmişlerdir diyordu.Goo'nun eline adam gibi bir kılıç verseler Tom Lee'yi devirebilir bence onun dışında zor.
Genel olarak Goo hak ettiği değeri görmüyor gibi ya hala saçma saçma karakter ile karşılaştıranlar var.Goo'nun elinde neredeyse her şey kılıç zaten. Kılıç olmadan Tom Lee seviyesindeki Juncheol ile berabere kalmıştı. Baya yakınlar her türlü, Tom yaşlandığı için avantajlı olan Goo hatta. Tom beni geçmişlerdir diyordu.
Teke tek dövüşüyorlardı Tom eziyordu esmer adam karıştı sonra o Tom'u oyalarken Goo arkadan saldırıp kesti. Goo açıkça Tom'dan güçlü olsaydı neden böyle yapsınki yazar?Goo katanayla Tom Lee'ye speed blitz atıyorsa Gen 0 falan hikaye.
James Lee
UI Daniel
Gun
Goo
Jake'in abisi
Bu karakterlerle serideki diğer karakterler arasında dağlar varmış meğer. Bu 5linin arasına girerse Gapryong Kim girebilir sadece.
Boşuna savunmuyoruz Katanalı Goo'yu, Tom Lee o kanama ile Goo'ya tokat bile atamaz artıkGoo katanayla Tom Lee'ye speed blitz atıyorsa Gen 0 falan hikaye.
James Lee
UI Daniel
Gun
Goo
Jake'in abisi
Bu karakterlerle serideki diğer karakterler arasında dağlar varmış meğer. Bu 5linin arasına girerse Gapryong Kim girebilir sadece.
Animesi beklemeye değmez bence ama sanırım edicek.Bunun animesi devam edecek mi?