Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

LoL Turnuvası

7 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00 - 24:00 arasında turnuvaya katılacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok oy alan gün Pazartesi diye onu tercih etmem gerekir gibi duruyor ama aynı şekilde Çarşamba ve Cumartesi günleri de yabana atılacak gibi durmuyor. Biraz daha bekleyelim bakalım.

Turnuva 7 Ağustos 2017 Pazartesi saat 20:00 ile 24:00 arasında yapılacaktır.

Bu tarih ve saatte turnuvaya katılabilecek olan kişilerin, "Katılacağım" oyu vermesi gerekir.

Turnuva ile ilgisi olmayan kişilerin ankete oy atması yasaktır. Bu sebeple yalnızca daha önceki anketlere turnuvaya katılma adayı olarak oy atmış olan(Shiki ve diğer arkadaşlar gibi anketi meşgul eden kişiler haricinde kalan) kişiler oy kullanabilir.

Çoğunluğun bu şekilde karar vermesi sebebiyle tarih ve saati bu şekilde belirledim. Şu gün olsun, bu gün olsun diye ricalarda bulunmazsanız sevinirim.

Katılacakların 17 sayısına ulaşması halinde, geriye kalan kişileri yedek oyuncu olarak alacağım. Benim haricimde geriye kalan 2 kişi şu an forumda bulunmayan Zırtapoz ve Shouto olacak. Bu sebeple sayı 17.

Anket açıldığı zaman duyuru yapılacaktır.

Turnuvanın olduğu gün 20 kişiye ulaşılamadığı vakit KF dışı oyuncular oyunlara davet edilecektir.

Turnuvada 4 takım olacak, her takım birer maç yapıp finale çıkacaktır. Finalde de bir maç yapılacak ve kazanan belli olacaktır.

Son düzenleme:
Pazartesi günü gündüz çalışıyor olursam, katılırım. Ankete oy vermeyeceğim için burdan yazıyorum.

Turnuva 7 Ağustos 2017 Pazartesi saat 20:00 ile 24:00 arasında yapılacaktır.

Bu tarih ve saatte turnuvaya katılabilecek olan kişilerin, "Katılacağım" oyu vermesi gerekir.

Turnuva ile ilgisi olmayan kişilerin ankete oy atması yasaktır. Bu sebeple yalnızca daha önceki anketlere turnuvaya katılma adayı olarak oy atmış olan(Shiki ve diğer arkadaşlar gibi anketi meşgul eden kişiler haricinde kalan) kişiler oy kullanabilir.

Çoğunluğun bu şekilde karar vermesi sebebiyle tarih ve saati bu şekilde belirledim. Şu gün olsun, bu gün olsun diye ricalarda bulunmazsanız sevinirim.

Katılacakların 17 sayısına ulaşması halinde, geriye kalan kişileri yedek oyuncu olarak alacağım. Benim haricimde geriye kalan 2 kişi şu an forumda bulunmayan Zırtapoz ve Shouto olacak. Bu sebeple sayı 17.

Anket açıldığı zaman duyuru yapılacaktır.

Turnuvanın olduğu gün 20 kişiye ulaşılamadığı vakit KF dışı oyuncular oyunlara davet edilecektir.

Turnuvada 4 takım olacak, her takım birer maç yapıp finale çıkacaktır. Finalde de bir maç yapılacak ve kazanan belli olacaktır.

Evet arkadaşlar, anket açılmıştır. Bilgilendirme yukarıdaki gibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık