Mr3 seviyesidir. Reis de en güçlü 2 devi tokat manyağı yapıyordu. Lokide olsa olsa o seviyedir
Loki dediğin gibi sağ kol ayarıysa Dorry ve Brogy'nin olduğu yerde bu adamdan korkmamaları lazım.Öncelikle YC1 Luffy'den tek yemez, biraz direnebilir. İkinci olarak Loki'yi neden Luffy'nin rakibi ilan etiniz ki zaten. Bu ark da diğerleri gibi prenses kurtarmalı rakip seçmeli kavgalı dövüşlü olacaksa bile Luffy'nin dövüşeceği kişi Shanks olur.
Hepsi bir yana, ark bossları illa Luffy ile denk olmak zorunda değil. Hordy Jones'u hatırlayın mesela, Luffy eforsuz dövüyordu. Sırf drama olsun diye bi ısırılma, bi gemi parçalama falan yapıldı.
Luffy'nin rakibi olmayacaksa belki biraz daha güçsüz çıkabilir; o konuda haklısın. Ama serinin güç dengeleri çok yükseldi artık. Amiral, kadim ve yonkoların gücünü gördük. Bu saatten sonra Luffy'nin rakibi olsun/olmasın; yeni güç dengesine ayak uyduramayacak karakterlerin ön plana çıkacağını sanmıyorum.Öncelikle YC1 Luffy'den tek yemez, biraz direnebilir. İkinci olarak Loki'yi neden Luffy'nin rakibi ilan etiniz ki zaten. Bu ark da diğerleri gibi prenses kurtarmalı rakip seçmeli kavgalı dövüşlü olacaksa bile Luffy'nin dövüşeceği kişi Shanks olur.
Hepsi bir yana, ark bossları illa Luffy ile denk olmak zorunda değil. Hordy Jones'u hatırlayın mesela, Luffy eforsuz dövüyordu. Sırf drama olsun diye bi ısırılma, bi gemi parçalama falan yapıldı.
Hala Shanks’ın Loki’yi yenmiş olma ihtimali var. O zaman beklediğin güçte olması imkansız.Luffy'nin rakibi olmayacaksa belki biraz daha güçsüz çıkabilir; o konuda haklısın. Ama serinin güç dengeleri çok yükseldi artık. Amiral, kadim ve yonkoların gücünü gördük. Bu saatten sonra Luffy'nin rakibi olsun/olmasın; yeni güç dengesine ayak uyduramayacak karakterlerin ön plana çıkacağını sanmıyorum.
Bir amiralciden destek beklemiyordum sağolasın reis.Loki böyleyse en güçlü ırk olan Lunarian'ın en güçlüsü nasıldır bilemiyorum. Lunarin Irkı + Über Meyve + Kral Haki potansiyel olarak en güçlü OP karakteri çıkar. @King
Amiral veya amiral üstü derim ben Loki için. Bu Durumda Shanks'ın Loki'yi yenmesi çok da imkansız olmuyor.Hala Shanks’ın Loki’yi yenmiş olma ihtimali var. O zaman beklediğin güçte olması imkansız.
Extrem zorluk yendiyse olabilir aksi taktirde zor.Amiral veya amiral üstü derim ben Loki için. Bu Durumda Shanks'ın Loki'yi yenmesi çok da imkansız olmuyor.
Yani umarım öyle olmuştur. Öteki türlüsü beni de tatmin etmez.Extrem zorluk yendiyse olabilir aksi taktirde zor.