Haraldın yemesi gereken meyvesi yemiştir ama ne olaki. Bir dev yerse daha iyi olur dediği meyve?
Hicbir sey anlamadimHaraldın yemesi gereken meyvesi yemiştir ama ne olaki. Bir dev yerse daha iyi olur dediği meyve?
Açıkçası xebecin bahsettiği meyvenin nika meyvesi olduğunu düşünüyorum çünkü xebec imunun karşısına çıkmak için 2 tane meyveye ihtiyacı olduğunu söylüyordu bu 2 meyveden biri nika meyvesi diğeri karasakalın meyvesi.Haraldın yemesi gereken meyvesi yemiştir ama ne olaki. Bir dev yerse daha iyi olur dediği meyve?
İki meyve demiyor muydu?Açıkçası xebecin bahsettiği meyvenin nika meyvesi olduğunu düşünüyorum çünkü xebec imunun karşısına çıkmak için 3 tane meyveye ihtiyacı olduğunu söylüyordu bu 3 meyveden biri nika meyvesi diğeri karasakalın meyvesi 3.hala belirsiz.
Evet 2 tane ben karıştırdım.İki meyve demiyor muydu?
En uzak ihtimal bu olabilir.Ratatoskr olabileceğine dair teoriler de vardı.
Ayrıca buna bir ek daha yapmak istiyorum: Neden Elbaft'taki meyvenin Nika meyvesi olması lazım Şöyle ki, bizim bildiğimiz gerçek Nika meyvesi Luffy'de. Bunu biliyoruz, Shanks dünya hükümetinin gemisinden çalıp bizimkine yediriyor. Peki o zaman Loki kendine neden Nika diyor? Çünkü kimse asıl meyvenin çalındığını bilmiyor muhtemelen. Dünya hükümeti meyveyi oradan çalıyor ve yerine Nika meyvesinin güçlerine benzeyen bir meyve koyuyor. Eğer olur da biri meyveyi yerse ve meyve bambaşka bir şey çıkarsa, meyvenin çalındığı ortaya çıkacak ve asıl meyvenin peşine düşecekler. Dünya hükümetinin bunu istemediğini biliyoruz. Defalarca meyveyi ele geçirdiklerini biliyoruz. Amaçları da belli: Kimsenin bu meyveye ulaşmamasını sağlamak.Bildiğiniz gibi Loki'nin meyvesi hâlâ bir gizem. Ben Loki'nin meyvesinin, bedeninin herhangi bir yerinin boyutunu ayarlayabildiği bir meyve olduğunu düşünüyorum. Bunu düşünmemin sebebi Loki'nin kendini Nika olarak tanımlaması. Elbaf'ta Nika hakkında bir sürü bilgi var ve neler yapabildiği biliniyor. Loki de zaten Nika'nın nasıl bir güce sahip olduğunu aşağı yukarı biliyor olmalı. En azından Loki'nin gücü, lastik gücüne çok benzer bir güç olacak gibi. Xebec, Elbaf'ta önemli bir meyve var demişti. Bu meyve muhtemelen Nika meyvesi ama Loki'nin yediği Nika değil, onun çakması gibi bir şey. Bu yüzden Loki kendine Nika diyor, yediği meyveyi Nika meyvesi sanıyor çünkü yediği meyvenin güçleri Nika meyvesinin güçlerine çok benziyor. Hatta Loki'nin tayfaya katılması bu meyve üzerinden olabilir. Eğer kendi boyutunu ayarlayabiliyorsa gemiye sığma işini çözecektir. Böylece Loki Hasır Şapka Korsanları'na katılacaktır.