Excessum_76 Cumartesi saat 19:07'de #11 ZKL nerede? Allah Allah, ayıp be! Son düzenleme: Cumartesi saat 21:51'de
Whitebear D Cumartesi saat 19:19'de #13 ginejero dedi ki: Valla ben bu adamdan umutluyum Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık reis kahkaha attım konuya giriş şekline
ginejero dedi ki: Valla ben bu adamdan umutluyum Genişletmek için tıkla ... Eline sağlık reis kahkaha attım konuya giriş şekline
Yonkou34 Cumartesi saat 19:27'de #14 Kaçar BB Vs Shanks savaşında Shanksa arkadan dalıp Bbye kapışmayı kazandırır sonra Luffy ve Hajruddin bunu yener tekrar Elbafa hapsedilir. Bu sefer zincirli bir şey olmaz büyüyle bir yere mühürlenir gibi bir şey olabilir.
Kaçar BB Vs Shanks savaşında Shanksa arkadan dalıp Bbye kapışmayı kazandırır sonra Luffy ve Hajruddin bunu yener tekrar Elbafa hapsedilir. Bu sefer zincirli bir şey olmaz büyüyle bir yere mühürlenir gibi bir şey olabilir.
Asano Cumartesi saat 19:47'de #15 Tayfaya gelir bide üstüne kapak hikayesi sonrası Yamato gelir Zoro 3.adam olur.
N'eonz Cumartesi saat 20:08'de #16 Elbaf dedik Masal adası dedik. Şimdi bütün forum hikaye yazıyor. Anlatın anlatınnn
Fisher Tiger Pazar saat 22:47'de #20 1 - Mihawk'ın Yoru'su 2 - Shodai Kitetsu 3 - Whitebeard'ın Murakumogiri'si 4 - Gol D. Roger'ın Ace'i 5 - Fujitora'nın Yakuza Kasen'inden sonra Belli ki onikilik serinin altıncısı, Loki'nın çekici çıkacak.
1 - Mihawk'ın Yoru'su 2 - Shodai Kitetsu 3 - Whitebeard'ın Murakumogiri'si 4 - Gol D. Roger'ın Ace'i 5 - Fujitora'nın Yakuza Kasen'inden sonra Belli ki onikilik serinin altıncısı, Loki'nın çekici çıkacak.