Onagh 17 May 2021 #17 Kılıç elin, kolun bir uzantısı kabul edilir uzakdoğuda. Zoro tanıdı ona ait olan parçayı. Romantik bir düşünceyle Zoro diyorum.
Kılıç elin, kolun bir uzantısı kabul edilir uzakdoğuda. Zoro tanıdı ona ait olan parçayı. Romantik bir düşünceyle Zoro diyorum.
Rika 17 May 2021 #18 Nami swann Robin chwan dedi ki: Kılıçları beleşe verdiği için Ippon-Matsuya oy verdim Genişletmek için tıkla ... İlk başta kazıklamaya çalışıyordu ?
Nami swann Robin chwan dedi ki: Kılıçları beleşe verdiği için Ippon-Matsuya oy verdim Genişletmek için tıkla ... İlk başta kazıklamaya çalışıyordu ?
justahuman 17 May 2021 #19 Zoro'nun burada zayıflıktan kastı ne : )) Rahat ol Zoro kasma fazla. Tabi Sanji kadar da rahat olma : )) Gizli İçerik Luffy şöyle bir şey demiş olsa her tartışma da bal, mangaka torpili diye ortaya konurdu herhalde : )) Gizli İçerik Son düzenleme: 23 May 2021
Zoro'nun burada zayıflıktan kastı ne : )) Rahat ol Zoro kasma fazla. Tabi Sanji kadar da rahat olma : )) Gizli İçerik Luffy şöyle bir şey demiş olsa her tartışma da bal, mangaka torpili diye ortaya konurdu herhalde : )) Gizli İçerik
ReaperDuke 17 May 2021 #20 Farkında olmadan bölüm atlayıp geçen bölüm Zoro'ya vermişim :/ Bu bölümde Tashigi'ye verdim o zaman . Son düzenleme: 17 May 2021
Farkında olmadan bölüm atlayıp geçen bölüm Zoro'ya vermişim :/ Bu bölümde Tashigi'ye verdim o zaman .