Bende mera mera yı yemek istiyorum kapışalım mıGoro Goro ve Hie Hie'yi yemek isterdim.

Bende mera mera yı yemek istiyorum kapışalım mıGoro Goro ve Hie Hie'yi yemek isterdim.
Olur kapışalım.Bende mera mera yı yemek istiyorum kapışalım mı![]()
Biraz küçük düşünüyorsun sankiPika Pika'yı yeyip, East Blue'da küçük bir adaya yerleşip oranın kralı olurdum. Ama zulüm etmezdim tabii ki kimseye, aksine adayı korur kollardım. Böyle de merhametli bir yapıya sahibim.
Biraz da kullanıma bağlıOlur kapışalım.Ama iki meyvede birbirini nötrlüyor. Bundan bir sonuç çıkmaz gibi.
Neden bütün east blue değilde sadece bir ada pika pika yı yiyene bir üşengeçlik geliyor galiba.Pika Pika'yı yeyip, East Blue'da küçük bir adaya yerleşip oranın kralı olurdum. Ama zulüm etmezdim tabii ki kimseye, aksine adayı korur kollardım. Böyle de merhametli bir yapıya sahibim.
Doğru. Aradaki farkı da haki belirler artık. Hakisi iyi olan kazansın.Biraz da kullanıma bağlı![]()
Hacı şimdi East Blue'nun tamamına hükmedersem hökümet ya da ağır başların dikkatini çekerim. Amiral filan yollarlarsa aklımı alırlar. Göze batmadan ufak ufak yolunu bulmak en iyisi.Neden bütün east blue değilde sadece bir ada pika pika yı yiyene bir üşengeçlik geliyor galiba.
Normal, büyük adam değilim zaten.Biraz küçük düşünüyorsun sanki
Yediği meyvenin hakkını vermeyenlerde bugün @Dr. HilulukHacı şimdi East Blue'nun tamamına hükmedersem hökümet ya da ağır başların dikkatini çekerim. Amiral filan yollarlarsa aklımı alırlar. Göze batmadan ufak ufak yolunu bulmak en iyisi.
Bana değil Pika Pika, Goro Goro + Hie Hie + Anka meyvesini ver, ben biraz tez canlı, düşünmeden hareket eden biri olduğum içün, büyük ihtimal bir amiral beni yerlerde sürükler, sonra Impel Down yolları gözükür.Yediği meyvenin hakkını vermeyenlerde bugün @Dr. Hiluluk