@Roronoa Zoro ben brook fanı olduğum için şu durumda kılıççı sayılmayı talep ediyorum@Roronoa Zoro Modcuğum el atman gereken bir durum var.![]()

@Roronoa Zoro ben brook fanı olduğum için şu durumda kılıççı sayılmayı talep ediyorum@Roronoa Zoro Modcuğum el atman gereken bir durum var.![]()
Zoro fanı olduğumu nerede söyledimKonuyu açanın Zoro fanı olmasıda ayrı komedi![]()
Sen önce kılıççılar demeyi bil. Libidocular demişsin banlan. @Roronoa Zoro@Roronoa Zoro ben brook fanı olduğum için şu durumda kılıççı sayılmayı talep ediyorum![]()
@Roronoa Zoro 'dan dev icraat
@Roronoa Zoro Modcuğum el atman gereken bir durum var.![]()
Topluca banlarsam çok göze çarpar. Ben onları zamana yayayım en iyisi. Ara ara birer ikişer banlarım.Sen önce kılıççılar demeyi bil. Libidocular demişsin banlan. @Roronoa Zoro
Etiketliyoruz diye kızmazsın İnşallah. Özledik gel.![]()
Hahaha. Şimdi onlar düşünsün.Topluca banlarsam çok göze çarpar. Ben onları zamana yayayım en iyisi. Ara ara birer ikişer banlarım.![]()
Beni sona bırak, Soul Solid'imin hatrına..Topluca banlarsam çok göze çarpar. Ben onları zamana yayayım en iyisi. Ara ara birer ikişer banlarım.![]()
Seni ayırdım.Beni sona bırak, Soul Solid'imin hatrına..
Hakediyor libidocular. Her şey bir yana zoroyu gördüler mi caymaları lazımdı.Seni ayırdım.