Aynen o yüzden ve oyunlar için okuyorum zaten. Yoksa bu kız katlanılacak gibi değil.O kızı sallamadan oku, Akiyama yeterli etkiyi yapar.

Umarım ilerleyen süreçte biraz akıllanır. Öyle olacağını pek sanmasam da temennim o yönde.

Aynen o yüzden ve oyunlar için okuyorum zaten. Yoksa bu kız katlanılacak gibi değil.O kızı sallamadan oku, Akiyama yeterli etkiyi yapar.
Eh işte, biraz zeka pırıltısı gösterdiği oluyor arada.Aynen o yüzden ve oyunlar için okuyorum zaten. Yoksa bu kız katlanılacak gibi değil.
Umarım ilerleyen süreçte biraz akıllanır. Öyle olacağını pek sanmasam da temennim o yönde.![]()
O bile yeter akmasa da damlasın. Şu kel buna kendine oy attırdı son okuduğum yerde. Öylece okudum "Nasıl bu kadar salak olunabilir?" diye.Eh işte, biraz zeka pırıltısı gösterdiği oluyor arada.
Sandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.O bile yeter akmasa da damlasın. Şu kel buna kendine oy attırdı son okuduğum yerde. Öylece okudum "Nasıl bu kadar salak olunabilir?" diye.![]()
Okumaya devam edeyim o zaman. Biraz akıllandığında yazarım tekrardan.Sandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.
Öyle bir oyunu strateji savasına cevirecek bi hale getirmesi beni baya etkiledi mangakanın oyunlar cidden güzelSandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.
Seri gerçekten çok iyi. Epey yaratıcı oyunlar var. Hastalık bulaştırma oyunu vardı, çok ilginçti.Okumaya devam edeyim o zaman. Biraz akıllandığında yazarım tekrardan.![]()
Üstte yazdığım oyun da iyiydi.Öyle bir oyunu strateji savasına cevirecek bi hale getirmesi beni baya etkiledi mangakanın oyunlar cidden güzel
güzele benziyorlar teşekkürler ,dahil etmediğin son manga nedirOne Piece'i dahil etmedim. Diğer iki manga Priest ve Billy Bat.
Battle Royale ve Kiseijuu.güzele benziyorlar teşekkürler ,dahil etmediğin son manga nedir![]()