Dayıya yazık oldu istese kaçarmış. En son yere yaptığı tekniği beatrix(kill bill) de yapıyordu görmek nostaljik etti bi an. 2v1 de yeniyordu da böyle ucuz öldürmese çizerler hoj olacak...
Hiç üzülmedim. Az çektirmedi ama moyong kiz ölmemis. Çizimde rakibi varmi serinin bilmiyorum renkli olarak.Legend of the Northern Blade Chapter 165 - Luminous Scans
Read on Luminous Scans for the fastest updates on Legend of the Northern Blade chapters. Legend of the Northern Blade Chapter 165luminousscans.gg
Hae-min noveldeki hikayeyi baya bir değiştirdi. Çok iyi eklemeler yapmış. Novel'e biraz baktım. Hikaye olarak manhwa çok daha iyi.Seri daha çok Hae-Min'in çizim becerilerinden dolayı ünlü oldu da novelin yazarı distopik Jianghu Northern Blade'den sonra nesilden nesile değişen daha klasik bir Jianghu evreninde 20. noveline doğru gidiyor. Fist Demon of Mount Hwa önce geliyor, Mount Hwa zaten şu çocuk serisi yüzünden bayağı ünlü oldu. Daha sonra Martial Artist Lee Gwak ve de Reaper of the Drifting Moon geliyor kroonoloji olarak ama her seri farklı bir zaman diliminde geçiyor ve önceki seriyle bağlantısı sadece dünyanın nasıl değiştiğiyle alakalı sayılır. Mesela Fist Demon'ın savaştığı bir sect bir sonraki seride çökmüş unutulmuş bir sect olarak geçiyor.
Her neyse Fist Demon ve Lee Gwak minimalistik stilde çizildiğinden ve birkaç nedenden dolayı fazla tutmadı hatta Lee Gwak manhwası iptal oldu ama benim en sevdiğim serilerdendi ve de Reaper'ın novelini çeviren arkadaş bu iki seriye de ufaktan el atmaya karar vermiş gördüğüm kadarıyla, ilgilenen varsa haberi olsun dedim.
Reaper Of The Drifting Moon Novel By Woo-Gak (soundlesswind21.com)
Webtoon author'u denilen kisiler oluyor genelde, aslinda yaptiklari sey editorluk. Basma kalip light novel kliselerini daha okunabilir yapiyorlar bazen ekleyerek bazen cikararak. Bildigim kadariyla Haemin tek ciziyor, bir de yazdigini sanmam.Hae-min noveldeki hikayeyi baya bir değiştirdi. Çok iyi eklemeler yapmış. Novel'e biraz baktım. Hikaye olarak manhwa çok daha iyi.
Bu hikayeyide yazıyor. Şuan manhwa'daki hikaye ile novel arasında çok bağ kalmadı. Tamamen farklı gidiyorlar.Webtoon author'u denilen kisiler oluyor genelde, aslinda yaptiklari sey editorluk. Basma kalip light novel kliselerini daha okunabilir yapiyorlar bazen ekleyerek bazen cikararak. Bildigim kadariyla Haemin tek ciziyor, bir de yazdigini sanmam.