Jin şimdi savaşa direk dalar mı yoksa askerlerini mi bekler?Yumulun. Bildigin yardiriyorLegend of the Northern Blade Chapter 158 – Luminous Scans
luminousscans.com
Jin şimdi savaşa direk dalar mı yoksa askerlerini mi bekler?Yumulun. Bildigin yardiriyorLegend of the Northern Blade Chapter 158 – Luminous Scans
luminousscans.com
Bir de bu iki fansub cok kaliteliydi.. Sad scans ve Manga gecesinin çevirisi görsel kalitesi müthişti. Yazık olduSadscan da kapandı. Bir bir gidiyor yine fansublar..
Açikcasi bilmiyorum. Plani ne belli degil ancak sessiz gece ile birlikte olmasini beklemiyordum. Sessiz gece her ne kadar düsman olsada babasinin intikami için hareket ediyor gibi.Jin şimdi savaşa direk dalar mı yoksa askerlerini mi bekler?
Evet, kaliteli fansublardı.. Mangagecesi'nin ara yüzünü çok beğeniyordum ben.Bir de bu iki fansub cok kaliteliydi.. Sad scans ve Manga gecesinin çevirisi görsel kalitesi müthişti. Yazık oldu
Bu işe girme zamani geldi demek kiEvet, kaliteli fansublardı.. Mangagecesi'nin ara yüzünü çok beğeniyordum ben.
Yeni Kaos şeytanıda yakınlarda geziyor.Açikcasi bilmiyorum. Plani ne belli degil ancak sessiz gece ile birlikte olmasini beklemiyordum. Sessiz gece her ne kadar düsman olsada babasinin intikami için hareket ediyor gibi.
Dam orada, cheon kiz orada, sessiz geceden mizrak orada. Bakalim ne yapacak.
Sorma ya seviyordum Sad'ın çevirilerini. Manga gecesinin sitesi de fiyakalıydı. Üzücü.Sadscan da kapandı. Bir bir gidiyor yine fansublar..
sadscans'ın kapanması kötü oldu. Sakamato days'i kim çevirir şimdi allah bilir.Bir de bu iki fansub cok kaliteliydi.. Sad scans ve Manga gecesinin çevirisi görsel kalitesi müthişti. Yazık oldu