Bauf pro oyuncu mu olmuş ?@Bavs Baufsların ormancıyı izledim biraz. Takımın ana taşıyıcısı bu elemanmış la. Hayvan gibi oynuyor.
Bauf pro oyuncu mu olmuş ?@Bavs Baufsların ormancıyı izledim biraz. Takımın ana taşıyıcısı bu elemanmış la. Hayvan gibi oynuyor.
Düşük seviye turnuvalara katılıyorlar. Tam olarak prof denebilir mi emin değilim.Bauf pro oyuncu mu olmuş ?
Bauf pro oyuncu mu olmuş ?
Emea Masters da oynayacaklar.Bizim ligi kazanan da orada oynuyor.Düşük seviye turnuvalara katılıyorlar. Tam olarak prof denebilir mi emin değilim.
HakkındırSon zamanlarda limit testing yapayım dedim. Genelde euw serverında elmas bitiriyordum her sezon. Elmasa park edip bırakıyordum rank oynamayı. Şİmdi bi bakayım nere kadar sorunsuz çıkabiliyorum diye dedim. Elmas 2'ye kadar çok kolay çıktım. High master civarlarına kadar çıkarım diye düşünüyorum. Bakalım nerede oyun yeter diyor.
Adc oynuyordum. Yanıma sürekli npc geliyor. Dedim ki serverda iyi sup yok sanırım. Hemen boşluğu doldurdum. Sup geçtim kafa rahat. xdHakkındır![]()
Zeitnot smurfe geçti ana çar banlanınca. Denk gelirsiniz muhtemelen:dAdc oynuyordum. Yanıma sürekli npc geliyor. Dedim ki serverda iyi sup yok sanırım. Hemen boşluğu doldurdum. Sup geçtim kafa rahat. xd
Denk gelirsek babag bana kesin söver. Support beğendiremezsin ki dünyanın en iyi adcsine sadsadsaZeitnot smurfe geçti ana çar banlanınca. Denk gelirsiniz muhtemelen:d