Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

HLE ve GENG çok sağlam oldu, T1'ın kadroda tabiki çok iyi ama Doran çok dengesiz oyuncu can sıkar. En eksiksiz kadro HLE'de Zeus Peanut Zeka Viper Delight çok güçlü gözüküyorlar. Geng'de support rolündeki oyuncu tecrübesiz, Ruler ona oyunu öğretir seviye atlatırsa mükemmel takım olurlar.
Doran çöpün teki. Zeustan dorana düşmek çok feci fark yaratır. Bu sene t1 den bir şey zor çıkar. Hle zeusla çok güçlendi de gengin kadro daha tehditkar. Şu rulerin yanındaki çocuk soru işareti. Rulerı almışken neden elit sup çekip tarihin en iyi kadrosunu kurmadılar anlamadım. Belki çocuğun potansiyeli çok iyidir falan bilmiyoruz tabi.

Doran çöpün teki. Zeustan dorana düşmek çok feci fark yaratır. Bu sene t1 den bir şey zor çıkar. Hle zeusla çok güçlendi de gengin kadro daha tehditkar. Şu rulerin yanındaki çocuk soru işareti. Rulerı almışken neden elit sup çekip tarihin en iyi kadrosunu kurmadılar anlamadım. Belki çocuğun potansiyeli çok iyidir falan bilmiyoruz tabi.
Sanırım maaş sınırı gibi bir şey var, Kiin Canyon Chovy Ruler olunca sup rolüne düşük maaşlı birini almak zorunda kalmışlar diye okudum. Potansiyeli vardır olmasa Ruler onunla beraber oynamayı kabul etmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık