Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

imkanı yok sen oyundan biraz kopuk oynadığın icin farketmemisindir. birkaç ay önce amumu bile beraber metanın içinden geçiyorlardı
Tamam herkesi ignorlayıp ölümüne kule kovalıyorum ama taba basıyorum illa ki. En son Maokai göreli kaç yıl olmuştur hatırlamıyorum. Ya meta olduğu zaman ben oyunu oynamıyordum ya da bizim lig metadan bağımsız. Bilemedim. :utan:

Sadece q atarak lane i domine eden karakter mi olur ya. Hem hayvan gibi vuruyor, hem manası bitmiyor hem de bekleme süresi çok azdı. İyi oldu. Eski viktoru hatırlatıyor bana. Eskiden viktorun ilk e hasarı çok fazlaydı. Lane de sadece e atarak kazanırdın koridoru.
Orda koridora pek hakim değilim ama korede bile yüzde 60 falan banlanma oranı vardı. Düşük liglerde ormanda domine ediyordu oyunu gank atması da çok kolay zaten, takım arkadaşın minyon dalgasını biraz büyütürse minyonların arasına sızıp gank atabiliyordun. Hem orman için hem mid için güzel nerf olmuş ama mid neekoyu daha çok etkileyecek sanırım.

Orda koridora pek hakim değilim ama korede bile yüzde 60 falan banlanma oranı vardı. Düşük liglerde ormanda domine ediyordu oyunu gank atması da çok kolay zaten, takım arkadaşın minyon dalgasını biraz büyütürse minyonların arasına sızıp gank atabiliyordun. Hem orman için hem mid için güzel nerf olmuş ama mid neekoyu daha çok etkileyecek sanırım.
Asıl nerf ultisine gelmiş bu arada. Başka şeye dönüştüğünde ulti bastığını göremiyorlardı. Tamamıyla brokendı bu olay. Artık görebilecekler. Havaya kaldırıp birde e attığında müebbet cc atıp birde sağlam damage atıyordu ve tek başına tf kazandırıyordu. İyi bir nerf oldu. Artık karşı takım öncesinde fark edip tepki verebilecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık