Ya ben pek bilmiyom ederini. Hakim değilim piyasaya :sdia icin ne istiyorsun hele
Ya ben pek bilmiyom ederini. Hakim değilim piyasaya :sdia icin ne istiyorsun hele
İşe yarıyor. O ikisinin skiller her şeyi kaldırıyor. Exception yokgp ve olafın skilleri havaya kaldırmaya karşı ise yarıyor mu ? yaramıyorsa havaya kaldırmaya karşı yapcak hiçbirşey yoktur
Pasifin bekleme süresi eskiden daha azdı soloda oynanıyordu sürekli sırf bu yüzden. Şuan ki garagas mantığıyla lane de uzun süre kalabiliyordu. Eskiler iyi bilirSkill atınca pasifin bekleme süresi azalıyo, karşı takımın skilleri dahil. Düz vurması gerekiyor can çekmek için. Bunun dışında yanlışın yok.
en sonda var knock up ise yaramıuorİşe yarıyor. O ikisinin skiller her şeyi kaldırıyor. Exception yok![]()
istediğin skini alırız iste yaYa ben pek bilmiyom ederini. Hakim değilim piyasaya :s
Yav kanka oyun kostümlerini napıcam dolar olmuş 27. Bi 200 kağıt sallarsın.istediğin skini alırız iste ya
200 kagıt dediğin tl ise köpeğin olsunYav kanka oyun kostümlerini napıcam dolar olmuş 27. Bi 200 kağıt sallarsın.
200 pound olcak değil jsjsjsj. 200 çok rahat karşılayacağın bir miktarsa 200 plata 200 diaya olur gibi. (Bilmiyom fazla vakıf değilim dediğim gibi, hiç bilmiyom ederini.)200 kagıt dediğin tl ise köpeğin olsun