Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

8 kişi yeterli.
1.Sıra → 10 puan
2.Sıra → 8 puan
3.Sıra → 7 puan
4.Sıra → 6 puan
5.Sıra → 4 puan
6.Sıra → 3 puan
7. Sıra → 2 puan
8.Sıra → 0 puan
Puanlama bu şekilde olur,5 maç yapılır,kim ne kadar puan topladıysa,ona göre sıralanırız işte.Bunu bir değerlendir,sevgili Kuzan xd
Az önce yaptık muhabbetini kardeşlik, düşünüyorum bu olayı yaparız. Seni şampiyon yapacaz.

Ap varusa büyük nerf gelmiş. Topda ya da midde oynanmaz artık. W maraz yükü hasarını bitirmişler. @Joey Wheeler Bu yamada kesin nerf geir demiştin ki öyle de oldu.
Otp olduğum için sözüme itibar eden pek olmadı, ama bu buff-nerf işlerini otp adama sormak lazım asıl. Tek çarla oyundaki tüm şampiyonlara karşı oynadım, hiçbiri karşısında durulamaz değildi. Gerçekten yenilmez olduğunu hissettirdi bana bu lanet çar, hata yaptığında cezalandıracak bir aralık yoktu gerçekten.

Artık topta oynanır mı bilmem ama hala Varus görmeye devam ederiz muhtemelen, hibrid bulidlere yönelir artık sapıklar. Neyse top lane oyuncuları olarak bizim sorunumuz değil artık, siz düşünün. :D

Otp olduğum için sözüme itibar eden pek olmadı, ama bu buff-nerf işlerini otp adama sormak lazım asıl. Tek çarla oyundaki tüm şampiyonlara karşı oynadım, hiçbiri karşısında durulamaz değildi. Gerçekten yenilmez olduğunu hissettirdi bana bu lanet çar, hata yaptığında cezalandıracak bir aralık yoktu gerçekten.

Artık topta oynanır mı bilmem ama hala Varus görmeye devam ederiz muhtemelen, hibrid bulidlere yönelir artık sapıklar. Neyse top lane oyuncuları olarak bizim sorunumuz değil artık, siz düşünün. :D
Adc Varus hiçbir zaman sorun teşkil etmedi:d

Adc Varus hiçbir zaman sorun teşkil etmedi:d
Etseydi skillerini yeni öğrenmezdim zaten xd.

Hala midde oynanır ama, nashor ve guinsolu saçma sapan bulidler türetip yine milleti darlamaya devam edecekler. Bak ilkinde nerflenecek dedim inanmadınız, doğru çıktı. Şimdi yine söylüyorum; Varus hala oynanmaya devam edecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık