Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Yorick mainsen eğer şampiyonlarda dikkate aldığın ilk şey kaçış mekaniğine sahip olup olmadıkları oluyor, Varus buna sahip olmadığı için gözümde arabalı minyondan farksızdı.

Oyunda yüzlerce şampiyon var, ve hızla artmaya ediyor bu sayı. Ben bu konua yetersiz olsam bile forumda kimsenin tüm şampiyonların skill setlerini eksiksiz bildiğini sanmıyorum.
varusun skillerinde bişey yok ki la sen kötü oynadığın için kaybetmisindir skillerini bilmiyorum bahane ahakshakd. e sinin ağır yara açtığını pasiften saldırı hızı kazandığını bilmesende olur

Madem biliyon söyle lan Maokai'nin W ve Q sü ne işe yarar? Top mainim ben bile bilmiyorum.
W atılıp hasar alınamaz oluyor, kullanılan şampiyonu yere sabitliyor. Q bir doğrultuda kısa bir skillshot atıyor. Kullandığında dibinde şampiyon varsa, kullanılan şampiyon havaya kalkıyor kısa süre. Dibinde değilken vurduğunda slow atıyor. Bir de ayrıntılı açıklıyorum bak. Hey gidii

varusun skillerinde bişey yok ki la sen kötü oynadığın için kaybetmisindir skillerini bilmiyorum bahane ahakshakd. e sinin ağır yara açtığını pasiften saldırı hızı kazandığını bilmesende olur
Reis diyelim ki sen fizz oynuyorsun,karşında da dürten bir mid var.Bu adam ilk levellerde dürtme avantajını kullanıp seni paso dürtüp,dürtüp 3 levelde ilk kan alsa,bu senin yanlış oynayışın olur değil mi ?
Adamın free dürtmesine izin vermezsin gerekirse bazı minyonları feda edersin falan.
Yorick ile Varus'dan full free autoattack yersen o lane gider.

Madem biliyon söyle lan Maokai'nin W ve Q sü ne işe yarar? Top mainim ben bile bilmiyorum.
maokai hiç oynamadım . atılma skilli sabitliyor bunu yaparken hedef alınamaz oluyor. baska bi skilli seni dışa doğru itiyor bir skilli küçük canavarlar atıyor görüş sağlıyor sanırım ve hasar vurup slow atıyor. ultisi de zaten malum. pasifi de skill attıkça can çekiyor galiba. w su hangisi q su hangisi bilmiyorum ama bilmem gerekme baska ne var ki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık