Şu an yok işte, ne zaman gelirse artık.etkinlik yok ki nerede
Şu an yok işte, ne zaman gelirse artık.etkinlik yok ki nerede
Bu maçlardaki gizli kahramanlar kim acaba
Yanlış bilmiyorsam 1650 rpye etkinlik kartı alıp daha kolay kasılabiliyor.Çok uzun zamandır yani riot valorant ve diğer oyunları çıkartmak için lol kitlesini sömürmeye başladığında bıraktım yatırım yapmayı o zamanlar biletleri falan alırdım ve çok kârlıydı verdiğin rpnin karşılığını çok fazla veriyordu tabi bu hergün oyun atanlar için geçerli.Çok oyun atanlar daha fazla kazanç sağlıyordu etkinlik biletlerinden.usta isi sandık açtım 20 tane falan 20 tane öz geldi suan 34 tane var. sandık aça aça biriktirilir aslında da pahalıya patlıyor. prestige true damage qiyana lazım
ben cok oynadım oyunu ama hiç dikkat etmiyorum iste görevmiş etkinlikmis falan . suanda etkinlik yok prestij qiyana gitmeden almam lazımYanlış bilmiyorsam 1650 rpye etkinlik kartı alıp daha kolay kasılabiliyor.Çok uzun zamandır yani riot valorant ve diğer oyunları çıkartmak için lol kitlesini sömürmeye başladığında bıraktım yatırım yapmayı o zamanlar biletleri falan alırdım ve çok kârlıydı verdiğin rpnin karşılığını çok fazla veriyordu tabi bu hergün oyun atanlar için geçerli.Çok oyun atanlar daha fazla kazanç sağlıyordu etkinlik biletlerinden.
Bir kekodan daha tehlikeli bir şey varsa o da kekoisttir.kekoistlerden birini buldum cavo dikkat et @Cavitq11
O gitmiyor galiba zaten eski bi etkinliğin kostümü bende bile olduğuna göreben cok oynadım oyunu ama hiç dikkat etmiyorum iste görevmiş etkinlikmis falan . suanda etkinlik yok prestij qiyana gitmeden almam lazım
gitmiyor ne demek daha yeni geldi yoktuO gitmiyor galiba zaten eski bi etkinliğin kostümü bende bile olduğuna göreAcele etmene gerek yok ama emin değilim.Uzun zamandır ilgilenmeyi bıraktım mağazadaki ve ganimetteki olaylarla.Bi etkinlik çıkınca bakarız haber veririm.
Emin değilim işte takip etmiyorum o mağazayı değişiyor mu belli aralıklarla nedir ne değildir net olarak bilgim yok.Şimdi okudum içerikler yeni yamalar ile birlikte değişir diyor yani bir döngü içerisindeler demektir.Bunlar giderse bir süre sonra tekrar gelebilir.gitmiyor ne demek daha yeni geldi yoktu
gelir ama 1 sene sonra falanEmin değilim işte takip etmiyorum o mağazayı değişiyor mu belli aralıklarla nedir ne değildir net olarak bilgim yok.Şimdi okudum içerikler yeni yamalar ile birlikte değişir diyor yani bir döngü içerisindeler demektir.Bunlar giderse bir süre sonra tekrar gelebilir.